Τριαντάφυλλος κατά Χρήστου Δάντη: «Δεν δέχομαι καμία συγγνώμη, ο κόσμος τον έβαλε στη θέση του»

Τριαντάφυλλος

«Εχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο», λέει ο Τριαντάφυλλος.

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την κόντρα που ξέσπασε τον τελευταίο καιρό με τον Χρήστο Δάντη, με αφορμή τα σχόλιά του για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από τι ξεκίνησε όλη αυτή η κόντρα;

Νοµίζω ότι τον πείραξε ένα σχόλιο που έκανα για το «Survivor», γιατί σχολιάζω το συγκεκριµένο reality, και είπα ότι η Ασηµίνα, µε την οποία συνδέεται αυτόν τον καιρό, έκανε κουτσοµπολιό. ∆εν έχω πει κάτι άσχηµο για τον ίδιο, δεν έχω ασχοληθεί µαζί του. Εδειξε ξεκάθαρα κακία και απέδειξε ότι, αν δεν ταιριάζανε µε την Ασηµίνα, δεν θα συµπεθεριάζανε. Αυτή τη στιγµή, η Ασηµίνα είναι µια επαγγελµατίας παίκτρια reality και µάλιστα η πιο αντιπαθητική που έχει περάσει από όλα τα reality µε την εικόνα που έχει δείξει. Για αυτό ο σύντροφός της, Χρήστος ∆άντης, έκανε αυτό το σχόλιο.

Τι θεωρείς ότι έχει γίνει;

Εχει χάσει παντελώς ο Χρήστος ∆άντης όσα έχει χτίσει τόσα χρόνια µε αυτό το σχόλιο. Ο κόσµος ξέρει και κρίνει. ∆εν είναι χαζός, τον έβαλε στη θέση του.

Αν σου ζητούσε συγγνώµη;

∆εν δέχοµαι καµία συγγνώµη. Θα αισθανθώ και άσχηµα για λογαριασµό του. ∆εν υπάρχει λόγος. Κάθε άνθρωπος ξέρει την αξία του. Του εύχοµαι να είναι καλά και µε την Ασηµίνα. Εξάλλου, εγώ ποτέ δεν σχολίασα τη διαφορά ηλικίας, όπως τον «κράζουν». ∆εν το θεωρώ λόγο για να το σχολιάσω. Πάντα µιλάω µε τα καλύτερα για την καλλιτεχνική πορεία του Χρήστου. Σχολίασα τον τρόπο που µίλησε η Ασηµίνα για ένα θέµα που δεν την αφορά, τον δεσµό του Αρη και µε την Αντωνά. Τόνισα ότι χώρισαν και δεν πρέπει να ανακατεύονται, όπως έκανε η Ασηµίνα… Αυτός τρελάθηκε! Για να τελειώνουµε: Στο «Just the 2 of us» είχα πάει τελικό. Μήπως ήµουν και τότε «φάλτσος»; Εχω σκεφτεί να το κάνω τραγούδι: «Μήπως είµαι φάλτσος;».

Πηγή εικόνας: NDP