«Τους βρίσκω ελεεινούς, βρίσκω φρικτές αυτές τις επιτροπές»

GNTM

"Την Βίκυ Καγιά τη συμπαθώ, την ξέρω πολλά χρόνια, αν και αυτή παίζει ένα ρόλο, όλοι παίζουν ρόλους, εγώ δεν μπορώ να παίξω τέτοιο ρόλο."

Στο Λοιπόν και την Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε συνέντευξη ο Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτικό ριάλιτι ως μέλος κριτικής επιτροπής αλλά και τι τον ενοχλεί με όσους επιλέγουν να είναι.

Γιατί δεν συμμετέχεις σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας ως κριτική επιτροπή;

Με βλέπεις να μπορώ να συγκυβερνήσω κάτι με κάποιον από αυτούς; Καταρχάς, αν είχα πάει εκεί, θα είχα γίνει βαμπίρ και θα τους είχα φάει όλους.

Τι σε ενοχλεί, τι σε «χαλάει»;

Τους βρίσκω ελεεινούς, βρίσκω φρικτές αυτές τις επιτροπές, όλους μαζί. Την Βίκυ Καγιά τη συμπαθώ, την ξέρω πολλά χρόνια, αν και αυτή παίζει ένα ρόλο, όλοι παίζουν ρόλους, εγώ δεν μπορώ να παίξω τέτοιο ρόλο.

Δεν είναι κανένας τους αληθινός;

Όχι. Βέβαια δεν το βλέπω συνέχεια για να ξέρω, αλλά δεν είναι αληθινοί, από αυτά που ακούω και λένε. Ο Ανδρέας Βουτσινάς, που ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου, μου έλεγε ότι θα ήμουν εξαιρετικός ηθοποιός, αλλά δεν θα ήμουν καλός πρακτικά, γιατί «από την ώρα που ξυπνάς, μέχρι που κοιμάσαι, παίζεις ρόλο», επειδή πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός. Αυτό είναι αλήθεια, παίζω συνέχεια ρόλους.