Τόνια Σωτηροπούλου: «Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι μια διαφορετική επιλογή ανθρωπότυπου»

Τόνια Σωτηροπούλου

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την Τόνια Σωτηροπούλου για τον σύντροφο της, Κωστή Μαραβέγια.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Τόνια Σωτηροπούλου στο περιοδικό Beaute και τη Χριστιάνα Σταματέλου. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνύπαρξη με τον σύντροφο της, Κωστή Μαραβέγια περιγράφοντας τρυφερά την καθημερινότητά τους.

Η αυτογνωσία σου έδωσε τα κριτήρια να κάνεις σωστή επιλογή στην προσωπική σου ζωή;

Ο Κωστής είναι μια διαφορετική επιλογή “ανθρωπότυπου”, απ’ ό,τι επέλεγα ως τότε. Ήμουν έτοιμη να υπάρξω σε μια σχέση που να είναι κανονική, να με κάνει ευτυχισμένη, να κάνω και εγώ τον άλλο ευτυχισμένο, κι όποιο θέμα κι αν υπάρξει να βρισκόμαστε στη μέση, να μην τρέχει μονίμως ο ένας πίσω από τον άλλον. Το λέω και στις φίλες μου. Υπάρχει τεράστιος φόβος σε κοπέλες της ηλικίας μου, οι οποίες ενώ μπορεί να τα έχουν όλα, κάνουν επιλογές στους άνδρες, ίδιες με αυτές που έκαναν στα 22 τους, ενώ σήμερα είναι 34. Κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις το μάθημά σου και να φροντίσεις να είσαι πιο συμβατή κι ευτυχισμένη με κάποιον. Δεν πιστεύω ότι οι σχέσεις είναι δύσκολες. Μπορεί να έχουν μία κάποια δυσκολία, όμως ο έρωτας δεν είναι “ατέρμονος πόνος”. Ο προβληματικός έρωτας, η δυσλειτουργική σχέση είναι το ίδιο με αυτό που συμβαίνει στο σώμα μας. Όταν έχουμε πυρετό, το σώμα μας μάς δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά και ανεβάζει πυρετό. Σε μια σχέση όταν υπάρχει συνεχής πάλη και πόνος, ένα καμπανάκι σε προειδοποιεί ότι πρέπει να φύγεις. Χαίρομαι που το είχα συνειδητοποιήσει πριν έρθει ο Κωστής στη ζωή μου.

Πώς είναι η συμβίωσή σας;

Είναι μεγάλη χαρά να συμβιώνεις όταν είσαι ευτυχισμένος. Η συνύπαρξη με κάποιον σε 24ωρη βάση, συνήθως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Εμείς εντελώς ασυνείδητα συμβιώσαμε αμέσως, και μετά, εντελώς συνειδητά, νοικιάσαμε ένα σπίτι μαζί. Πέρασε ένας χρόνος και σκεφτόμουν πόσο νορμάλ κι αβίαστο ήταν αυτό το διάστημα. Δεν παρεμβαίνει ο ένας στο χώρο του άλλου, είναι πολύ λίγες, ελάχιστες οι προστριβές.

Πώς είναι η καθημερινότητά σου στις συνθήκες covid;

Είμαι πρωινός τύπος. Μία κανονική ημέρα ξεκινάει  στις 8.30 το πρωί. Αν ξυπνήσω στις 12 αισθάνομαι ότι χάνω όλη τη μέρα. Θα πάω βόλτα με τη Στέλλα, θα κάνω διαλογισμό, γυμναστική, αν δεν έχω γύρισμα θα κάνω ραντεβού. Το βράδυ θα μαγειρέψω και θα έρθουν στο σπίτι μου κάποιοι φίλοι. Όταν θα αλλάξουν τα πράγματα, το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να κάνω είναι ένα ταξίδι στο Λονδίνο ή την Ιταλία. Πριν από το lockdown δεν υπήρξε μήνας που με τον Κωστή δεν θα κάναμε ένα ταξίδι. Είμαστε ταξιδευτές. Μου έχει λείψει. Πρώτα όμως θα ήθελα να πάμε κάπου στην Ελλάδα. Στην Ύδρα που υπεραγαπώ και έχω μια ενεργειακή σύνδεση μαζί της. Θέλω να βρεθώ κάπου κοντά στη θάλασσα. Κι ίσως το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να πάω θερινό σινεμά.