«Με τον Γιάννη Φέρτη ο χωρισμός ήταν οδυνηρός, θεωρούσα ότι θα είμαστε μαζί για πάντα»

«Πως είναι δυνατόν να είναι κανείς άπιστος μετά από τόσα χρόνια, με μια τέτοια σχέση».

Στα 29 της χρόνια η Ξένια Καλογεροπούλου παντρεύτηκε τον Γιάννη Φέρτη και δεν διστάζει να μιλήσει για την απιστία που ήταν η αιτία του οδυνηρού χωρισμού τους.

[dfp_ads id=236982]

«Μου φαινόταν ότι πως είναι δυνατόν να είναι κανείς άπιστος μετά από τόσα χρόνια, με μια τέτοια σχέση. Μου φαινόταν κάτι φοβερό. Θεωρούσα ότι είμαστε μαζί για πάντα που ήταν αφελές. Ήταν παιδικό. Ήταν κάτι που με πλήγωσε, όχι όμως με κακία. Ποτέ δεν είχα μια κακία για τον Γιάννη. Το κατάλαβα, εντάξει, αγάπησε μια άλλη γυναίκα, την Τάνια.

Οπωσδήποτε τότε την Τάνια τσανακλίδου δεν την είχα στις μεγάλες μου αγάπες, όταν συνέβησαν αυτά. Τώρα την αγαπάω πολύ την Τάνια, είναι πολύ ωραίος άνθρωπος. Την ήξερα από κοντά. Την ήξερα και την ξέρω. Μάλιστα όταν έγραψα το βιβλίο μου έγραψε ένα ωραίο γράμμα και μου έστειλε κάτι υπέροχα λουλούδια. Είναι πολύ ωραίος άνθρωπος.

Ο χωρισμός ήταν οδυνηρός, δεν υπάρχει αμφιβολία, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε μια πολύ ζεστή σχέση που δεν είναι τακτική, αλλά ο ένας για τον άλλον αισθάνεται καλά. Υπάρχει μια σκέψη να παίξουμε μαζί, αλλά δεν ξέρω ακόμη, είναι στα σχέδια».