«Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Νίκο Σεργιανόπουλο, πολύ γλυκός άνθρωπος»

Νίκος Σεργιανόπουλος

«Ο Νίκος έχει στιγματίσει μια πολύ μεγάλη περίοδο της ζωής μου».

Στον ΑΡΤ 90,6FM έδωσε συνέντευξη η Εβελίνα Παπούλια, που απάντησε σε ερώτηση για τους “Δύο Ξένους” και τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

[dfp_ads id=236982]

«Οι “Δύο Ξένοι” ήταν ο πρώτος μου πρωταγωνιστικός ρόλος στην τηλεόραση. Εγώ είχα μια πάρα πολύ ήσυχη ζωή λόγω του ότι ήμουν χορεύτρια. Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι μπορεί να γίνει ένα τέτοιο μπαμ στην καριέρα μου. Δεν μπορώ να πω ότι τα δύο πρώτα χρόνια είχα χαρεί αυτό το μπαμ. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ το δημοσιογραφικό κομμάτι, το μια σε αγαπούν και μια σε χτυπούν. Το ότι ο καθένας έχει άποψη για εσένα χωρίς να σε ξέρει και απλά να σε γνωρίζει μέσα από ένα σήριαλ. Αυτό μου πήρε πάρα πολύ χρόνο να μπω στη διαδικασία να εξισορροπήσω μέσα μου. Το διαχειρίστηκα μόνη μου όλο αυτό. Δεν έχω μάνατζερ, στην Ελλάδα είμαστε! Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Μου φαίνεται λίγο αστείο στην ελληνική σόου μπιζ αυτό.

Αμέσως μετά το “Δύο Ξένοι” μου έκαναν προτάσεις στην τηλεόραση να παίξω αντίστοιχους ρόλους. Για αυτό έκανα περισσότερο θέατρο εκείνο το διάστημα γιατί μου δόθηκαν ρόλοι εντελώς κόντρα. Ήθελα να δρομολογήσω την Εβελίνα να είναι ηθοποιός, όχι σταρ. Στην Αμερική μου έμαθαν ότι η Εβελίνα Παπούλια πρέπει να παίζει ένα ρόλο, εγώ θέλω να είμαι ο ρόλος που τον παίζει η Εβελίνα Παπούλια. Θέλω να είμαι ηθοποιός και να μην έχω αυτό το star quality να με ακολουθεί σε κάθε βήμα και να πουλάω αυτό.

Για τον Νίκο, τι να πω… Ο Νίκος έχει στιγματίσει μια πολύ μεγάλη περίοδο της ζωής μου, τον αγαπούσα πάρα πολύ, πολύ καλός άνθρωπος, πολύ γλυκός άνθρωπος. Δεν τον έχω και δεν μπορώ να πω κάτι. Αυτά που μένουν με τους ανθρώπους που φεύγουν είναι οι όμορφες αναμνήσεις και το συναίσθημα που έχεις γι’ αυτούς. Δεν μιλάω σε “φαντάσματα”! Έχω τα συναισθήματα μέσα και ζω με αυτά», είπε η Εβελίνα Παπούλια.