«Το Survivor έκανε καλό στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου! Τη συμπάθησε κι ο κόσμος»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Ήταν κάτι έξω από τα νερά της και σίγουρα ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο του παιχνιδιού».

Για το φετινό Survivor, αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε ο Μπο, σε συνέντευξη που έδωσε στο People και τη Βένια Καραγιάννη.

Πώς είδες το φετινό Survivor;

Το είδα τρεις φορές αλλά μετά δεν το ξαναείδα, παρόλο που είχα δηλώσει ότι θα το παρακολουθήσω. Είδαμε την έναρξη με τα παιδιά –είχαμε μαζευτεί στο σπίτι του Χρανιώτη– αλλά δεν μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Ήταν περίεργο συναίσθημα. Σαν να πήγε ξαφνικά ένας ξένος στο χωριό σου.

Πώς σου φάνηκε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού;

Πίστευα ότι θα κερδίσει η Κατερίνα Δαλάκα. Ήταν δυναμική, καλή στα αγωνίσματα, αυθεντική και είδα αληθινές αντιδράσεις. Μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά μια αληθινή αντίδραση τη σέβομαι και την εκτιμώ.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που πήρε μέρος στο παιχνίδι, τι γνώμη έχεις;

Μου άρεσε που πήγε. Ήταν κάτι έξω από τα νερά της και σίγουρα ήταν το πιο διάσημο πρόσωπο του παιχνιδιού. Αυτή έκανε την τεράστια διαφορά από όλους. Μια κοπέλα, παρουσιάστρια, που από τα σαλόνια πήγε εκεί που πήγε και μπράβο της. Το προφίλ που έδειξε ήταν πολύ ωραίο. Της έκανε καλό το παιχνίδι, τη συμπάθησε και ο κόσμος. Έδειξε μια καλή πλευρά. Όταν σε βλέπουν σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση όλη την ημέρα και σε συμπαθήσουν, στην κανονική ζωή μπορεί να σε αγαπήσουν κιόλας. Και εκείνη βγήκε συμπαθής.

Πώς σου φαίνεται η εξέλιξη του Ντάνου;

Πιστεύω ότι το έχει χειριστεί καλύτερα από όλους και παίρνει αυτό που του αξίζει. Παίζει στο Τατουάζ, είναι ηθοποιός, παίζει καλά κατά τη γνώμη μου και τον αποδέχτηκαν ακόμα κι αυτοί που τον κατέκριναν. Και μπράβο του!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.