Τίτλοι τέλους στην σχέση τους για Ιωάννα Μπέλλα και Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου

Ιωάννα Μπέλλα

Το ζευγάρι αποφάσισε να χαράξει χωριστούς δρόμους μετά από ένα χρόνο σχέσης.

Ποδαρικό με χωρισμό για το 2021 για την καλλονή Ιωάννα Μπέλλα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της On Time και της Σάσας Σταμάτη, η σταρ Ελλάς και ο αγγλοκύπριος επιχειρηματίας Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου δεν είναι πια μαζί.

Η δίμετρη καλλονή δήλωσε στην Οn Τme από το Ντουμπάϊ όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους: »Ναι ισχύει δεν είμαστε πια μαζι με τον Γιάννη. Έχουμε χωρίσει εδώ και ένα μήνα περίπου. Τον εκτιμώ και με εκτιμά όμως  αποφασίσαμε από κοινού να χαράξουμε χωριστούς δρόμους και είμαστε πολύ καλά και οι δυο» . Η Ιωάννα Μπέλλα είναι πλέον ελεύθερη και ωραία και έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά αφού αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και πρωταγωνιστεί σε μεγάλες καμπάνιες και φωτογραφήσεις .

Ο άντρας που κατέκτησε τη μελαχρινή καλλονή ονομάζεται Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου και είναι Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας. Η σχέση ανάμεσα στη Σταρ Ελλάς 2018 και τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία μετρά είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και εκείνη  δήλωνε τρελά ερωτευμένη. Η πρώτη επίσημη κοινή τους έξοδος είχε γίνει  το Σάββατο 18/1  του 2020 στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου τους είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι κατά την είσοδο τους στο νυχτερινό κέντρο.

Όσον αφορά την Ιωάννα Μπέλλα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις ενώ όσο αφορά στο πως θέλει να είναι ο ιδανικός άνδρας για εκείνη έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν με νοιάζει τόσο η εμφάνιση, όσο ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα. Να είναι άντρας. Να ξέρει τι θέλει, να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα με κάθε τρόπο. Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και σε ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ, οπότε είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, θα μπορούσα να πω ότι είμαι ερωτευμένη. Με σέβεται πάρα πολύ, που για μένα είναι το παν και δεν υπάρχει καθόλου ζήλια, κάτι που δεν μπορώ να έχω στη σχέση μου», είχε δηλώσει πριν από ενάμιση μήνα η μελαχρινή καλλονή.