Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Έκτορας Μποτρίνι!

Τι συμβαίνει με τον βραβευμένο σεφ;

Ο Έκτορας Μποτρίνι έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού και αποκάλυψε πως τον επόμενο μήνα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε επέμβαση στους μηνίσκους.

[dfp_ads id=236982]

Τα έχεις “βροντήξει κάτω” κι έχεις φύγει;

Πολλές φορές και στην εκπομπή, το ίδιο και με τον Γρηγόρη, πολλές φορές. Σηκώνομαι, φεύγω από το γύρισμα και τα λέμε την άλλη μέρα, όπου του λέω: «Γρηγόρη, τα λέμε την άλλη μέρα, δεν συζητιέσαι». Δεν κρατάω κακία.

Έχεις άλλα χόμπι εκτός από τη μαγειρική;

Ψάρεμα, καταδύσεις, τένις. Σ’ ένα μήνα θα κάνω εγχείρηση για να μπορώ να παίζω, έχω πάθει ρήξη δύο μηνίσκων εδώ και καιρό, το έχω παραμελήσει λόγω δουλειάς και τώρα ήρθε η ώρα.

Σύμμαχος στη ζωή σου ποιος είναι;

Η οικογένειά μου, δεν είμαι παντρεμένος. Είμαι μοναχοπαίδι και φυσικά κακομαθημένο. Η μάνα μου μαγείρευε καλύτερα, παρόλο που ο πατέρας μου ήταν μάγειρας. Κοιτάμε μπροστά, δεν φοβάμαι τίποτα. Υπάρχει μεγάλη κρίση, εκεί που δούλευα 8 ώρες, τώρα δουλεύω 18 για να ανταπεξέλθω. Οικονομικά δεν ζορίζομαι, αλλά είναι δύσκολα. Οι τιμές στα εστιατόριά μου δεν προσιτές, γιατί το καλό σέρβις και η καλή ποιότητα στοιχίζουν. Καλό και φτηνό δεν υπάρχει, ποιότητα τιμής υπάρχει. Αν σου πω τι βλέπουν τα μάτια μου στα εστιατόρια που γυρίζω μέσα στις κουζίνες, θα βάλεις τα κλάματα, δεν θα ξαναβάλεις φαγητό στο στόμα σου.