Την είπε κλέφτρα στο διαφημιστικό διάλειμμα, πέταξε το μικρόφωνό της κι έφυγε!

Νίκος Ρογκάκος

Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο μεταξύ δύο πολιτικών προσώπων που οδήγησε σε αποχώρηση...

Ο Νίκος Ρογκάκος μας καλημερίζει κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας με την Μπάγια Αντωνοπούλου μια ολοκληρωμένη εικόνα των εξελίξεων τόσο στη χώρα μας όσο και στον κόσμο. Ο έμπειρος δημοσιογράφος, σε συνέντευξη που δίνει στη Realnews και την Κορύνα Μαντάγαρη, αποκαλύπτει για τις φορές που ήρθε σε δύσκολη θέση στον τηλεοπτικό αέρα.

«Έχω βρεθεί σε τέτοια θέση αρκετές φορές, όταν, για παράδειγμα, μέσα στο στούντιο δεν μπορείς να ελέγξεις τη συζήτηση γιατί έχεις δύο κακούς συνομιλητές. Μου έχει τύχει να είμαι στο στούντιο με δύο πολιτικούς και επί μισή ώρα να μην έχουμε βγάλει άκρη. Φώναζε ο ένας στον άλλον κι εγώ στη μέση να λέω «σας παρακαλώ, σας παρακαλώ». Αυτό κουράζει τον κόσμο και σου γυρίζει την πλάτη, κάτι που φάνηκε και την επόμενη μέρα στα νούμερα».

Νίκος Ρογκάκος

Η διένεξη συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων;

«Δυστυχώς συνεχίζουν τον έντονο διάλογο και τον τσακωμό ακόμα και εκτός αέρα. Μας έχει τύχει περίπτωση που έχει πετάξει η καλεσμένη το μικρόφωνό της και έχει φύγει γιατί ο έτερος πολιτικός την είπε κλέφτρα. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και δεν τιμούν τους πολιτικούς».