Τίμος Ζαχαράτος: «Από τη στιγμή που δεν το έχει κάνει αυτό… Με την Δανάη Μπάρκα είμαστε πολύ καλοί φίλοι»

Τίμος Ζαχαράτος

"Το να πάρω απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την υποστηρίξω και θα το πω και δυνατά" ανέφερε ο Τίμος Ζαχαράτος.

Ο Τίμος Ζαχαράτος, ο σεφ της πρωινής εκπομπής του Mega Πάμε Δανάη, παραχώρησε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο και ξεκαθάρισε για όσους ανέφεραν πως έχει σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής, Δανάη Μπάρκα.

Από τις πρώτες ημέρες της παρουσίας σου στο Πάμε Δανάη βγήκε στο προσκήνιο κι η προσωπική σου ζωή. Είσαι έτοιμος για αυτό;

Ναι, δεν έχω πρόβλημα.

Πώς είναι αλήθεια να λένε όλοι ότι έχεις σχέση με την παρουσιάστρια της εκπομπής Δανάη Μπάρκα; 

Είναι ωραία η πάσα που μου δίνεις. Το να πάρω απόφαση να είμαι με έναν άνθρωπο στη ζωή μου αποτελεί επιλογή μου. Αν αυτή είναι η επιλογή μου, θα την υποστηρίξω και θα το πω και δυνατά. Από τη στιγμή που δεν το έχει κάνει αυτό… Με την Δανάη είμαστε πολύ καλοί φίλοι.

Αν η Δανάη δεν ήταν παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! και την έβλεπες στο δρόμο, θα την φλέρταρες; 

Ε, γενικά είμαι πολύ εγκεφαλικός τύπος, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά με τον κάθε άνθρωπο, αρκεί να υπάρχει ταύτιση απόψεων, βλεμμάτων αγγιγμάτων.

Τι έχει η Δανάη και σε έχει εντυπωσιάσει;

Η Δανάη είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου που έχει τόση θετική ενέργεια. Μπορεί να είσαι στα πατώματα και να σε ανεβάσει στον ουρανό!