Τιμολέων Διαμαντής: Το καρφί του για τους φετινούς παίκτες του MasterChef!

Τιμολέων Διαμαντής

«Η Σπυριδούλα είναι εργατική, αλλά υστερεί σε δημιουργικότητα»

Για τους παίκτες του φετινού MasterChef μίλησε ο Τιμολέων Διαμαντής στο περιοδικό “TV έθνος” και τη Φωφώ Μπόνιου. Ο μεγάλος νικητής του περσινού κύκλου έριξε και το… καρφάκι του, τονίζοντας πως οι διαγωνιζόμενοι υστερούν σε δημιουργικότητα, ενώ δεν βλέπει και τη θέληση που είχε ο ίδιος και οι άλλοτε συμπαίκτες του.

«Δεν είδα τόσο πολύ τη θέληση που είχαμε εμείς πέρυσι, δεν είδα τη φλόγα. Υστερούν σε δημιουργικότητα και αυτό είναι το ζητούμενο του διαγωνισμού. Ο Μανώλης είναι πολύ καλός μάγειρας, αλλά και ο Χρήστος είναι πολύ δυνατός. Ας κερδίσει αυτός που το θέλει περισσότερο. Με τη Σπυριδούλα συνεργαστήκαμε άψογα, ωστόσο, παρότι είναι πολύ εργατική, υστερεί σε δημιουργικότητα.

Οι κριτές έχουν δέσει μεταξύ τους, έχουν περισσότερο χιούμορ. Είναι εξαιρετική άνθρωποι με ήθος και όποτε τους ζητάμε είναι παρόντες, είναι δίπλα μας. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Παντελή για να με χαλαρώνει. Θα χρειαζόταν σε μια κουζίνα, γιατί είναι ένας άνθρωπος που έχει καταλάβει το νόημα της ζωής», είπε μεταξύ άλλων ο Τιμολέων Διαμαντής.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!