Τι λέει ο Παύλος Χρηστίδης για το “φλερτάκι” στην Άννα Μπουσδούκου;

Παύλος Χρηστίδης

Όλα όσα είπε σε συνέντευξη που έδωσε στη Σάσα Σταμάτη!

Συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος απάντησε και για την ατάκα που είχε πει on air στην Άννα Μπουσδούκου.

[dfp_ads id=236982]

Είχε γίνει viral τις προάλλες που είχες πάει στην Μπουσδούκου. Είπαν ότι της την έπεσες. Τη γουστάρεις;

Ήταν ένα καθαρά πολιτικό σχόλιο ό,τι έγινε τότε στην Μπουσδούκου. Η αλήθεια είναι ότι πάρα πολλοί από τους φίλους και τους γνωστούς με ρωτούν για το επεισόδιο. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος, με ό,τι και αν ασχολείται και ό,τι και αν κάνει, πρέπει να είναι ο εαυτός του. Εγώ τότε είχα απαντήσει στην ερώτηση «Δεν ξέρω ποιοι θα πήγαιναν διακοπές με κάποιον πολιτικό, αλλά ξέρω ότι σίγουρα πολλοί θα ήθελαν να πάνε με την κυρία Μπουσδούκου». Αυτό είχα πει και νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο θα σκεφτόταν ο οποιοσδήποτε στην ηλικία μου να απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση, εγώ στέκομαι στη χιουμοριστική διάθεση και έτσι το αντιμετωπίζω. Δεν νομίζω ότι είναι και κάτι κακό να είσαι ο εαυτός σου.

Από τότε πάντως σου έχουν κολλήσει κάποιοι ότι είσαι «πέφτουλας» (γέλια).

Όχι. Νομίζω ότι είναι υπερβολή να με θεωρεί κάποιος «πέφτουλα». Κάποιοι έκαναν κάποια σχόλια, αλλά δεν είναι πραγματικότητα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα.

Ποια σου αρέσει πιο πολύ; Η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Εύα Καϊλή ή η Έλενα Ράπτη;

Δεν θα επιλέξω καμία, γιατί εσύ θες να δικαιώσεις τη λογική ότι εγώ είμαι «πέφτουλας», αλλά θέλω να πω ότι είναι τρεις πολύ όμορφες γυναίκες. Και μάλιστα προσφέρουν στην πολιτική από διαφορετικό πόστο η καθεμία. Μια πολύ ωραία ξανθιά, μια πολύ ωραία μελαχρινή και μια πολύ ωραία καστανή.

Παύλος Χρηστίδης