Τι λέει η Κατερίνα Διδασκάλου για όσους την αποκαλούν “σύγχρονη Τασσώ Καββαδία”;

Κατερίνα Διδασκάλου

Η γνωστή ηθοποιός μιλάει για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο της Μυρσίνης.

Για το ρόλο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα.

Η σειρά έχει επιτυχία και μεγάλη επίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε ένα tweet διάβασα πως είστε η σύγχρονη Τασσώ Καββαδία. Πώς αντιδράτε σε αυτά τα σχόλια;

Δεν το έχω διαβάσει είναι η αλήθεια. Η Τασσώ Καββαδία ήταν μια τεράστια ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου. Νομίζω όμως η Μυρσίνη έχει πολύ περισσότερα επίπεδα από πλευράς σεναρίου. Είναι πολύ περισσότερα από τη σκληρή πεθερά ο ρόλος που δημιούργησε η Μελίνα Τσαμπάνη. Έχουμε εξαιρετική επικοινωνία με τη σεναριογράφο. Είναι σκληρή πεθερά, είναι και πονεμένη μητέρα.

Εξηγούνται οι λόγοι που η Μυρσίνη είναι σκληρή πεθερά. Η Ασημίνα έχει το ίδιο αίμα με τη γυναίκα που η Μυρσίνη πιστεύει πως σκότωσε τον γιο της. Μου γράφουν στο Instagram πως είναι πολυεπίπεδος ο ρόλος. Όσο για το σχόλιο που μου αναφέρατε, είναι τιμή να με συγκρίνουν με την Τασσώ Καββαδία, μια τόσο σημαντική ηθοποιό που άφησε εποχή στον ελληνικό κινηματογράφο.