Τι λέει η Ευαγγελία Αραβανή για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Aρραβωνιάστηκε με τον Ηλία Βρεττό;

Aρραβωνιάστηκε με τον Ηλία Βρετό; Έχουν ορίσει ημερομηνία γάμου; Πώς θα αντιδρούσε αν της ζητούσε να γυρίσουν sex tape; Γιατί δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου όταν βρέθηκαν στο ίδιο εστιατόριο; Η Ευαγγελία Αραβανή εξηγεί στο Down Town Κύπρου και τον Γιάννη Πουλόπουλο γιατί αισθάνεται άτυχη με την τηλεόραση και γιατί θα δυσκολευτεί πολύ να διαλέξει νυφικό.

Παρόλο που είσαι μία πανέμορφη κοπέλα, με επικοινωνιακό χάρισμα και ταλέντο στην παρουσίαση, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να κάνεις το μεγάλο «μπαμ» στην τηλεόραση. Τι πιστεύεις ότι φταίει γι’ αυτό;

Το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό το πράγμα – και δεν αναφέρομαι μόνο στον κόσμο που μπορεί να λέει κάτι και από ευγένεια, αλλά και σε ανθρώπους του χώρου. Κι εγώ η ίδια έχω σκεφτεί ότι θα μπορούσα να έχω κάνει περισσότερα πράγματα στην τηλεόραση, αλλά θεωρώ ότι ήμουν λίγο άτυχη. Πάντως, από τον Μάιο, ξεκινάει στο Mega, ένα καινούριο show που θα αναζητά τον καλύτερο golden barista, το οποίο θα παρουσιάζω.

Πόση δόση αλήθειας κρύβουν τα δημοσιεύματα που σας ήθελαν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να συναντηθήκατε σε ένα εστιατόριο -στο οποίο ήταν και η Ναταλία Γερμανού- και να μην ανταλλάξατε ούτε κουβέντα;

Η αλήθεια είναι ότι συναντήθηκα μόνο με τη Ναταλία, με την οποία χαιρετηθήκαμε, και έμαθα εκ των υστέρων πώς όταν έφυγα ήρθε στο εστιατόριο και η Κωνσταντίνα. Δεν έτυχε δηλαδή να συμπέσουμε την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο. Δεν πέσαμε μούρη με μούρη και η μία να γύρισε την πλάτη στην άλλη!

Έχεις πει σε συνέντευξή σου ότι ο Ηλίας Βρεττός είναι το άλλο σου μισό. Εσένα σου έχει πει ποτέ κάτι ανάλογο;