Τι δεν έκανε ποτέ η Δέσποινα Βανδή στο My Greece δίχως να το προσέξει κανείς;

Δέσποινα Βανδή

Το αποκαλύπτει η ίδια σήμερα...

Αποκαλύψεις για τα παρασκήνια της εκπομπής My Greece, αλλά και τον ρόλο της ως παρουσιάστρια, κάνει η Δέσποινα Βανδή, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Celebrity» και την Μυρτώ Μήτσιου.

Σε ερώτηση για το αν προσέχει τον εαυτό της, η καταξιωμένη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα beauty tips της και, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «έχω κόψει τις τοξικές τροφές και το κόκκινο κρέας τα τελευταία τρία χρόνια. Μάλιστα, στο My Greece όταν μαγειρεύαμε κόκκινο κρέας, δεν το δοκίμαζα καν».

Για την ενασχόλησή της με την παρουσίαση, η Δέσποινα Βανδή λέει: «όταν καλούμαι να ασχοληθώ με πράγματα τα οποία με βγάζουν από τα νερά μου, την ασφάλειά μου, νιώθω την αδρεναλίνη μου να ανεβαίνει. Η σκέψη του να καταπιαστώ με κάτι το οποίο δεν μου είναι και τόσο γνώριμο ή εύκολο δεν με αγχώνει καθόλου, απεναντίας με εξιτάρει, μου δίνει ώθηση. Αν με βάλεις να τραγουδήσω σε οποιαδήποτε συνθήκη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντεπεξέλθω. Αν μου ζητήσεις, όμως, να κάνω πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζω ακριβώς τον τρόπο, θα κάτσω να ασχοληθώ και δεν θα ησυχάσω μέχρι να τα μάθω».

«Η τηλεόραση ανανέωσε πάρα πολύ τη σχέση μου με τον κόσμο. Ένιωσα ότι μπήκα στην παρέα τους με ένα διαφορετικό τρόπο, όχι μουσικό, ότι ξανασυστηθήκαμε. Διαπίστωσα ότι μόνο μέσα από το τραγούδι και κάποιες συνεντεύξεις που δίνω κατά τη διάρκεια του χρόνου, ο κόσμος τελικά δεν μπορεί να με γνωρίσει σε βάθος. Ενδεχομένως να έχει μια εικόνα για εμένα πολύ διαφορετική από την πραγματική – ίσως να μην το διαχειρίστηκα κι εγώ σωστά. Με την τηλεόραση αισθάνθηκα ότι ήρθαμε πιο κοντά και ανακάλυψαν στοιχεία της προσωπικότητάς μου που αγνοούσαν», συνεχίζει, ενώ ξεκαθαρίζει πως θέλει να ακούει την αρνητική κριτική γιατί είναι βοηθητική, ωστόσο, δεν ασχολείται με αυτή όταν διακρίνει ότι γίνεται με εμπάθεια.

Αυτή την περίοδο, η Δέσποινα Βανδή, που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records το single «Έστω Λίγο Ακόμα» που έγραψαν οι Στέφανος Κορκολής και Ρεβέκκα Ρούσση, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Acro», με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οι οποίες θα ολοκληρωθούν στις 15 Φεβρουαρίου.