Τι απαντά ο Ντάνος για το Survivor All Star! Θα έλεγε “ναι” σε μια τέτοια πρόταση;

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο θεός μόνο ξέρει το μέλλον».

Στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος απάντησε και για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All Star!

Ήσουν πάντα έτοιμος για τις αρνητικές κριτικές;

Είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει τις κριτικές, γιατί πιστεύω ότι θα με βελτιώσουν. Κάποιος που είναι ακριβής και αμερόληπτος, θα υπογραμμίσει τις όποιες αδυναμίες και θα βελτιωθώ. Κάποιοι άλλοι πάλι, όχι. Δεν έχει, όμως, σημασία. Σημασία για μένα έχει ποιος λέει ή ποιος γράφει κάτι.

Αφομοιώθηκες, πιστεύεις, από τον χώρο της showbiz ή παραμένεις όπως σε γνωρίσαμε, ένα απλό παιδί από τη Σκιάθο;

Από τη Σκιάθο είμαι και Σκιαθίτης θα παραμείνω! Το ότι μένω στην Αθήνα προς το παρόν, και άφησα το νησί μου, δεν σημαίνει ότι δεν το αγαπώ. Η καρδιά μου κτυπά στη Σκιάθο. Έχω την οικογένειά μου εκεί. Τώρα, όσον αφορά στη showbiz που μου λες, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Τι πάει να πει αυτό; Το ότι με αναγνωρίζουν δέκα άνθρωποι παραπάνω, δεν μπορεί αυτό να μου αλλάξει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα. Αυτός που ήμουν, αυτός παραμένω και σήμερα. Μόνο που σήμερα η ζωή μου μοιράζεται μεταξύ Κύπρου, Αθήνας και Μετεώρων, για τα γυρίσματα του σίριαλ «Το Τατουάζ» του Alpha.

Σε ρώτησα, επειδή πια πολύς κόσμος σε αντιμετωπίζει ως celebrity. Αισθάνεσαι έτσι;

Ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και μου προσφέρει πάντα απλόχερα όλη του την αγάπη. Δεν ξέρω αν αυτό μού δίνει κάποια ιδιότητα ή τίτλο, ξέρω όμως ότι τους είμαι -και πάντα θα το λέω αυτό- ευγνώμων για όσα μου προσφέρουν. Παραμένω ο ίδιος Γιώργος, που ήμουν και πριν με γνωρίσετε όλοι.

Θα ήθελες να ζήσεις μόνιμα στη Σκιάθο;

Εκεί μεγάλωσα, εκεί πέρασα σχεδόν όλη μου τη ζωή και στη Σκιάθο σχεδίαζα να ζήσω μόνιμα πριν το «Survivor». Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να μεγαλώσεις οικογένεια και δεν το αποκλείω να επιστρέψω μόνιμα εκεί. Το μέλλον, όμως, δεν το ξέρει κανείς. Ποιος ξέρει πώς θα έρθουν τα πράγματα; Αν μου έλεγες πρόπερσι ότι «θα κερδίσεις το “Survivor” και ότι μετά θα γίνεις ηθοποιός», δεν θα το πίστευα. Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Ο θεός μόνο ξέρει το μέλλον.

Κλείνοντας, θέλω να μου πεις, αν θα πήγαινες στο «Survivor all stars» που μάλλον ετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν…

Ανάλογα τις συνθήκες και τις προϋποθέσεις. Αν γινόταν αύριο το πρωί, σαφώς και δεν θα μπορούσα να πάω. Σ’ έναν χρόνο ή όποτε γίνει τέλος πάντων, δεν ξέρω πού θα είμαι, δεν ξέρω τι θα κάνω. Επομένως, αν με καλούσαν και εάν ήμουν διαθέσιμος να το κάνω, τότε θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!