«Θυμάμαι τον Ανδρέα Παπανδρέου που ήταν στο μαγαζί μέχρι τις 5 τα ξημερώματα και…»

Ανδρέας Παπανδρέου

"Ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός στα μαγαζιά της νύχτας. Γλεντούσαν μέχρι το πρωί, ξόδευαν λεφτά... Απορούσα πώς άντεχαν..."

Κοντεύει 60 χρόνια στο τραγούδι και στη νύχτα, αλλά δεν το βάζει κάτω! Όπως εξομολογείται στην εφημερίδα Espresso και στον Αλκίνοο Μπουνιά, θέλει να παίζει και να τραγουδάει ακόμη και προχωρώντας με το «πι»! Ο Τέρης Ιερεμίας έκανε μια εντυπωσιακή αρχή στην καριέρα του ως μέλος του θρυλικού συγκροτήματος The Charms, το πρώτο που σημείωσε επιτυχία με ελληνικό στίχο, αλλά και το πρώτο συγκρότημα στην Ελλάδα που είχε μάνατζερ. Και συνεχίζει…

Τέρης Ιερεμίας

Στην ερώτηση για την περίοδο που ήταν στο θρυλικό Piccolo Mondo, εκεί όπου σύχναζαν ο Ανδρέας Παπανδρέου και άλλοι γνωστοί πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, ο Τέρης Ιερεμίας αποκαλύπτει:

«Ο Παπανδρέου ήταν ο καλύτερος πρωθυπουργός στα μαγαζιά της νύχτας. Ερχόταν με τον Κατσιφάρα και τον Ζιάγκα, γλεντούσαν μέχρι το πρωί, ξόδευαν λεφτά… Θυμάμαι τον Ανδρέα, που ήταν στο μαγαζί με την παρέα του μέχρι τις 5 τα ξημερώματα και έπιναν, ενώ τους έπαιζα τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Σε λίγες ώρες, το πρωί -προφανώς άγρυπνος ή με ελάχιστο ύπνο- τον είδα με την κουστωδία του, που ήταν μαζί στο μαγαζί, να βρίσκονται σε επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο και να περπατούν στο κόκκινο χαλί. Απορούσα πώς άντεχαν…».