Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: «Ο Νικόλας Αγόρου μου είπε ψέματα, δεν έχω πει τον λόγο…»

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

"Μου είπε ψέματα και με πλήγωσε, γιατί είχα δεθεί μαζί του... Συνέβαιναν πράγματα off camera, ενώ μπροστά στην κάμερα ήταν θέατρο του παραλόγου..."

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor μιλάει για την παρεξηγημένη εικόνα του και τους φίλους που έγιναν εχθροί σε μία νύχτα,  στο Down Town και τον Πάνο Ζόγκα. Γιατί ο Νικόλας Αγόρου είναι αυτός που τον πλήγωσε περισσότερο;

[dfp_ads id=236982]

«Με τον Νικόλα είχαμε έρθει κοντά, τον στήριξα, δεν το παίρνω πίσω που στήριξα κάποιον. Ωστόσο, για μένα, όταν έχουμε πει πέντε πράγματα, έχουμε έρθει κοντά, έχουμε δώσει κάποιες υποσχέσεις, τύπου ότι όταν βγούμε θα είμαστε φίλοι, μου έχεις ανοιχτεί, σου έχω ανοιχτεί, όταν θα σε κοιτάζω στα μάτια και σε ρωτήσω κάτι, θέλω να μου πεις την αλήθεια και για κάτι ασήμαντο ακόμη. Αυτός ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκα από τον Νικόλα: μου είπε ψέματα, δεν έχω πει τον λόγο γιατί, σου είπα, μας δεσμεύει ένα συμβόλαιο. Αλλά μου είπε ψέματα και με πλήγωσε, γιατί είχα δεθεί μαζί του.

Συνέβαιναν πράγματα off camera, ενώ μπροστά στην κάμερα ήταν θέατρο του παραλόγου. Όταν ερχόταν η κάμερα, δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Από πίσω πέφτανε κλωτσιές, εντός εισαγωγικών».

Διαβάστε όλα τα νέα για το Survivor εδώ…