Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι μια περίοδος που μου είναι πολύ δυσάρεστη και δεν θέλω καθόλου να είναι έτσι»

Θοδωρής Κατσαφάδος

"Έχω βοηθήσει συναδέλφους στη δουλειά και όχι αντίθετα να στερήσω τη δουλειά από κάποιον" διευκρινίζει, μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Με αφορμή τη συμμετοχή σε σίριαλ του MEGA, ο Θοδωρής Κατσαφάδος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα. Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες που έχει συναντήσει κατά καιρούς στην επαγγελματική του διαδρομή και την προσωπική του διαχείριση.

Έχετε αντιμετωπίσει κατά τη διάρκεια μιας συνεργασίας μια δυσάρεστη κατάσταση; Πως αντιδράσατε και πως διαχειριστήκατε τη δουλειά σας σε ένα κακό κλίμα;

Ναι, έχω αντιμετωπίσει. Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ψυχοφθόρο, υποφέρω και περιμένω σαν φαντάρος που θέλει να απολυθεί πότε θα λήξει αυτή η συνεργασία. Όμως επειδή είμαι επαγγελματίας και έχω υπογράψει συμβόλαιο και θέλω να σέβομαι τον λόγο, την υπογραφή και τους συνεργάτες μου, κάνω υπομονή. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά. Είναι μια περίοδος που μου είναι πολύ δυσάρεστη και δεν θέλω καθόλου να είναι έτσι.

Έχετε σκεφτεί να αποχωρήσετε από μια δουλειά λόγω της κακής διάθεσης που έχετε;

Ποτέ. Είμαι επαγγελματίας, σέβομαι το μεροκάματο και τη δουλειά των συναδέλφων μου. Δεν θα γκρεμίσω μία δουλειά για προσωπικούς λόγους. Έχω βοηθήσει συναδέλφους στη δουλειά και όχι αντίθετα να στερήσω τη δουλειά από κάποιον. Δεν θα το κάνω ποτέ, παρόλο που το έχουν κάνει σε εμένα. Δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ, είμαι ενοχικό άτομο.

Πηγή εικόνας: NDP Photo