Θοδωρής Φέρρης για το πρόσφατο χειρουργείο: «Όλα πήγαν καλά, ήταν κάτι ευαίσθητο»

Θοδωρής Φέρρης

"Σίγουρα υπάρχει άγχος σε ένα χειρουργείο, το οποίο μπορεί να καθορίσει και τη δουλειά σου", παραδέχεται ο Θοδωρής Φέρρης.

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα παραχώρησε ο Θοδωρής Φέρρης. Ο δημοφιλής λαϊκός ερμηνευτής αναφέρθηκε στην πρόσφατη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, ενώ θυμάται τα δύσκολα πρώτα βήματα στον χώρο του τραγουδιού.

Στα πρώτα σου βήματα αντιμετώπισες κάποια δυσκολία που να σε έκανε έστω για λίγο να σκεφτείς να τα παρατήσεις;

Φυσικά και αντιμετώπισα δυσκολίες! Πρόκειται για έναν δύσκολο χώρο. Στην αρχή, στα πρώτα μου βήματα, δεν μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω το τραγούδι. Ίσως αυτό να συνέβη λίγο αργότερα, όταν έβλεπα ότι δεν πετύχαινα τους στόχους μου όπως ακριβώς θα ήθελα αλλά, ακόμα και τότε, η αγάπη μου για το τραγούδι δεν με άφησε να το εγκαταλείψω. Η αγάπη και το πάθος μου νίκησαν οποιαδήποτε άλλη σκέψη.

Όταν ήρθε η στιγμή να ηγηθείς ενός σχήματος σε νυχτερινό κέντρο, πώς ένιωσες;

Πολύ αγχωμένος αλλά και πολύ έτοιμος παράλληλα. Μετά από τόσα χρόνια σε αυτήν τη δουλειά, η μόνη μου επιλογή ήταν να βουτήξω στα βαθιά και να κολυμπήσω. Άλλωστε, αν δεν το έκανα τώρα, πότε θα το έκανα; Ένιωσα ότι ο κόσμος αρχίζει να εκτιμά τη δουλειά μου κι αυτό μού έδωσε δύναμη.

Πρόσφατα υποβλήθηκες σε μια χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές. Αγχώθηκες καθόλου;

Σίγουρα υπάρχει άγχος σε ένα χειρουργείο, πόσο μάλλον σε κάτι τόσο ευαίσθητο, το οποίο μπορεί να καθορίσει και τη δουλειά σου. Παρ’ όλα αυτά, καθώς ήταν προγραμματισμένο, δεν μπορώ να πω ότι αγχώθηκα πολύ. Είμαι άνθρωπος με υπομονή, η οποία, στη συγκεκριμένη περίσταση, είναι το πιο σημαντικό. Όλα πήγαν πολύ καλά και είμαι χαρούμενος και ευγνώμων.