Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης»

Θοδωρής Αθερίδης

Όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης για το νέο τηλεοπτικό του βήμα...

Με αφορμή τη νέα εκπομπή «Έλα και θα δεις», ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στη Σπυριδούλα Τριάντου και στο Secret των Παραπολιτικών για όλα. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός παραδέχθηκε πως «δεν θέλω να βγάλω κάτι νέο, δεν θέλω να κάνω νούμερα και δεν θα εκβιάζω να βγάλω είδηση για την τηλεθέαση».

«Τα νούμερα με ενδιαφέρει να είναι βιώσιμα, ώστε να μην κοπεί ένα πρόγραμμα. Δεν θα έκανα τα πάντα για να κερδίσω τον απέναντι. Δεν είμαι άλογο κούρσας ή σκυλί του πολέμου της τηλεόρασης» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης. «Δεν με πειράζει να κερδίζει ο απέναντι. Είμαι διασκεδαστής, ψυχαγωγός, ηθοποιός».

Επίσης, προσθέτει πως «δεν έχει νόημα να κάνω σχέδια. Σκέφτομαι τι θα κάνω το επόμενο εξάμηνο. Και η ζωή με δικαιώνει καθώς προκύπτει ένας κορονοϊός και ανατρέπει τα πάντα».

«Παρανομαστής σε όλες τις δουλειές είναι το ταλέντο. Η νέα γενιά φέρνει κάτι που δεν το έχει η προηγούμενη. Θα τους συμβούλευα να οργανώσουν την αγάπη τους για αυτή τη δουλειά. Η επιτυχία μετριέται με τις θυσίες, όχι μόνο με τα φώτα που πέφτουν πάνω τους. Είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Στο κατοστάρι έχουν εντυπωσιαστεί πολλοί αλλά η διάρκεια είναι αυτή που κερδίζει» συμπληρώνει ο Θοδωρής Αθερίδης.