Θετικός στον κορονοϊό ο Άκης Δείξιμος – Το μήνυμα του τραγουδιστή που συγκινεί

Άκης Δείξιμος

"Σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση" έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Άκης Δείξιμος στο μήνυμα του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook επέλεξε ο Άκης Δείξιμος να γνωστοποιήσει πως διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό. Πιο συγκεκριμένα, με ένα μακροσκελές κείμενο, ο τραγουδιστής περιέγραψε τα συμπτώματα που είχε και τον οδήγησαν να κάνει το σχετικό τεστ.

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19. Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Άκης Δείξιμος στο μήνυμα του. «Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου».

«Ήδη μια μέρα πριν κάνω το τεστ έθεσα τον εαυτό μου σε καραντίνα στην οικία μου την οποία ακολουθώ, περιμένοντας φυσικά από στιγμή σε στιγμή και τις τηλεφωνικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Εύχομαι υγεία σε όλους, προσοχή και σύντομα να είμαστε όλοι καλά έχοντας τον κορονοιό στο μυαλό ως μια κακή ανάμνηση”. έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και αδελφός του Κώστα Δόξα!

-Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως…

Julkaissut Akis Diximos B Lauantaina 3. lokakuuta 2020

Ευχές θερμές για γρήγορη ανάρρωση…