Θετική άνευ τεστ η Αθηναϊς Νέγκα στον κορονοϊό – «Ήπια τα συμπτώματα μου»

Αθηναΐς Νέγκα

Όσα έγραψε η δημοσιογράφος στο Instagram!

Ακόμα ένα αγαπημένο πρόσωπο της εγχώριας showbiz, η Αθηναϊς Νέγκα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Μια είδηση που γνωστοποίησε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Mega επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσκεψη του κορονοϊού εξηγώντας πως προς ώρας τα συμπτώματα παραμένουν σε ήπια μορφή.

Η Αθηναΐς Νέγκα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

«Εγώ στο σαλονάκι, μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια – τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα» σημείωσε με τον γνώριμο χιούμορ η Αθηναϊς Νέγκα.

«Με επισκέφτηκε κι έμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να έχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια, διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου. Έχω περάσει πολύ χειρότερες γρύπες στο πόδι, οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη. Κότα. Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποίος το περνάει χαλαρά – όσο νιώθει καλά – και δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ, ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα (δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του και τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν…. άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα; Θα βγούμε; και όταν βγούμε, τι θα βρούμε; Ίσως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας – αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη… και τώρα λίγη ποίηση. Διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο, να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα -μέχρι toyboy στο netflix δηλαδή» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία!

View this post on Instagram

εγώ στο σαλονάκι ,μόνο που η φωτογραφία τραβήχτηκε στην αρχή της καραντίνας δηλαδή πριν 12χρονια -τόσο δεν είμαστε μέσα; Είμαι στην κρεβατάρα μου τώρα .Με επισκέφτηκε κ εμενα ο παλιό ιός διαφορετικά δεν θα είχα πυρετό κάθε βράδυ δεν θα ένιωθα σαν να εχω φάει ξύλο. Ήπιο ξύλο βέβαια ,διότι είναι πράγματι ήπια τα συμπτώματα μου.εχω περάσει πολύ χειρότερες γρίπες στο πόδι ,οι μαμάδες θα με καταλαβαίνουν όμως τώρα οφείλω να κάτσω κλεισμένη.Κότα.Θα ακούσω την γενική οδηγία σύμφωνα με την οποία οποιος το περνάει χαλαρά-όσο νιώθει καλά- κ δεν έχει προβλήματα, δεν χρειάζεται να κάνει τεστ,ώστε τα τεστ να είναι διαθέσιμα(δεν θα σχολιάσω επιλογές, ο καθένας ξέρει το ιστορικό του κ τις ανησυχίες του) όμως θα εξαντλήσω και θα υπερβώ τις 14 ημέρες καραντίνας που μου συνέστησαν ..άραγε θα έρθει πάλι εκείνη η μέρα ; Θα βγούμε; και όταν βγούμε ,τι θα βρούμε ;ισως να έχουν νόημα αργότερα τα αξιόπιστα τεστ ανόσιας-αν υπάρξουν, ώστε κάποιοι να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη..και τώρα λίγη ποίηση .διότι η κουλτούρα μας τρέφει -αν κ είναι αδύνατο,να ξέρετε, με την ζαλάδα του πυρετού, να διαβάσεις λογοτεχνικά αριστουργήματα-μέχρι toyboy στο @netflixgr δηλαδή … Ἐκεῖ μέσα ἐκατοικοῦσες πικραμένη, ἐντροπαλή, κι ἕνα στόμα ἀκαρτεροῦσες, «ἔλα πάλι», νά σου πῇ. Ἄργειε νάλθῃ ἐκείνη ἡ μέρα, κι ἦταν ὅλα σιωπηλά, γιατί τὰ ’σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά. Δυστυχής! Παρηγορία μόνη σοῦ ἕμενε νὰ λὲς περασμένα μεγαλεία καὶ διηγώντας τα νὰ κλαῖς.

A post shared by @ athinaisnega on

Περαστικά να ευχηθούμε ολόψυχα στην Αθηναϊδα Νέγκα…