«Θεωρώ πως όσο πιο μυστικιστικά κινείσαι τόσο πιο ενδιαφέρουσα είναι και η παρουσία σου στον χώρο»

Θεοχάρης Ιωαννίδης

"Παλιά τα πράγματα ήταν πιο σκληροπυρηνικά..."

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης έχει επιστρέψει στην τηλεόραση, όμως το φευγιό του είναι η Αμερική. Θα τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή; Και πόσο εύκολα διαφυλάσσει την προσωπική του ζωή; Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του Βασίλη Ανδριτσάνου, στο περιοδικό Τηλέραμα.

Πλέον βλέπουμε τα κανάλια να κάνουν και πάλι στροφή στη μυθοπλασία…

«Αμήν! Θέλαμε πολύ καιρό να επιστρέψει η ελληνική μυθοπλασία. Από πέρυσι είχαν φανεί δείγματα και τώρα βλέπουμε μεγαλύτερη επένδυση στις σειρές. Φέτος θεωρώ πως έχει επέλθει μια ισορροπία ανάμεσα στη μυθοπλασία και τα άλλα είδη προγράμματος».

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Είναι εύκολο για έναν ηθοποιό να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας;

«Κρίνοντας εξ ιδίων, θα σου πω ότι είναι πάρα πολύ εύκολο. Θεωρώ πως όσο πιο μυστικιστικά κινείσαι τόσο πιο ενδιαφέρουσα είναι και η παρουσία σου στον χώρο. Παλιά τα πράγματα ήταν πιο σκληροπυρηνικά. Τώρα οι ηθοποιοί καλούνται να κάνουν πολλά πράγματα παράλληλα. Βρίσκονται στο θέαμα, εξυπηρετούν το θέαμα».

Δηλαδή μπορεί να σε δούμε και σε ρόλο παρουσιαστή;

«Θα μπορούσα να υπάρχω οπουδήποτε υπάρχει μια σεναριακή βάση σε όλο αυτό που πάω να κάνω και μπορώ να το βασίσω πάνω σε έναν ρόλο. Συνεπώς θα μπορούσα να υπάρξω ως παρουσιαστής, να κάνω προώθηση προϊόντων, να τραγουδώ στη σκηνή ενός μιούζικαλ, όλα είναι μέρος της δουλειάς».

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Η Αμερική τι θέση έχει στην καρδιά σου;

«Η Ελλάδα είναι το σπίτι μου και η Αμερική το φευγιό μου! Ξεφεύγω όταν πηγαίνω εκεί, γιατί έχω και παρέες. Προσπαθώ όμως το φευγιό μου να το συνδυάζω και με επαγγελματικό λόγο, για να βιοπορίζομαι πιο εύκολα».