Θεοδώρα Βουτσά: Η ανάρτηση – απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Θεοδώρα Βουτσά

Δείτε όλα όσα έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά.

Μετά την αποκάλυψη που έκανε χθες η Κατερίνα Καινούργιου για τη Θεοδώρα Βουτσά, η γνωστή ηθοποιός έκανε σήμερα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και απάντησε για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε χθες η Κατερίνα Καινούργιου

«Πριν αρκετά χρονια, 20 νομίζω, έπαιζα σε μια παρασταση στην Αθήνα. Ηταν η πρωτη μου παρασταση που είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Είχα μεγάλο άγχος. Είχα μολις επιστρέψει απο Νέα Υόρκη, έκανα το Εισαι το Ταίρι μου, τα πράγματα πήγαιναν καλα. Αλλά για να «εντυπωσιάσω» τον πατέρα μου και να παρω την πολυπόθητη έγκριση του και το «Μπράβο», έπρεπε να τα πάω καλα στο θέατρο. Για εκείνον το θέατρο ηταν η πραγματική επιτυχια, εκεί έδειχνε ένας ηθοποιος την αξία του. Η σκηνοθεσία ηταν ενός γνωστού ηθοποιού, καλός άνθρωπος αλλα με πολλα προσωπικά θέματα και ανασφάλειες δικές του. Αυτό το λεω τώρα, γιατι τότε έκλαιγα κάθε βράδυ που γύρναγα μετά την προβα σπίτι και σκεφτομουν «Που έμπλεξα!».

Ευτυχως στον θιασο ηταν ο @spyrosmpimpilas , φιλος οικογενειακος μας χρονια! και αισθανόμουν ασφάλεια δίπλα του. Ήρθε η μερα της πρεμιέρας. Στο κοινό ο πατέρας μου. Το άγχος στο ταβάνι! Στο διάλειμμα ορμάει ο σκηνοθέτης στο καμαρινι και αρχίζει να με βρίζει με χυδαίο τρόπο. Είχε εκνευριστεί με κάτι που έκανα στην σκηνη. Έβρισε, φώναξε, ξανά έβρισε και βγήκε απο το καμαρινι χωρίς να προλάβω να πω κουβέντα. 5 λεπτά μέχρι το τρίτο κουδούνι για να αρχίσει το δεύτερο μέρος. Έτρεμα ολόκληρη. Και εκείνη τη στιγμή κτυπαει την πόρτα μια δημοσιογράφος και μου ζητάει να της πω δυο λόγια για την παρασταση.

Όλο τον θυμό που μου πέταξε ο σκηνοθέτης τον «πέρασα» σε εκείνη. Ηταν η πρωτη και τελευταία φορα που μίλησα έτσι σε άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του. Της φώναξα, της είπα Όχι, και της έκλεισα την πόρτα. Δεν την ήξερα. Την σκεφτομουν συχνά όμως απο τότε. Ο πατέρας μου, οταν βγήκα σ´αυτη τη δουλειά, μεταξύ άλλων συμβουλων μου ειπε ότι πάντα θα μιλάς σε δημοσιογράφους για τη δουλειά σου και πάντα θα φωτογραφίζεσαι για τους φωτογράφους.

Γιατι αυτοί ζουν τις οικογένειες τους απο αυτό. Θα πουλήσουν μια φωτογραφία, θα κάνουν ένα ρεπορτάζ. Εσενα δεν σου στοιχίζει κάτι. Θα βοηθήσεις όμως. Και αυτη την κοπέλα δεν την βοήθησα και το σκεφτομουν κάθε τόσο, ότι χρωστάω μια συγνώμη. Και ήρθε η ώρα να κλείσει αυτος ο λογαριασμός. Οπως είπαμε και στο τηλ, θα τα πουμε απο κοντα συντομα @katken85», έγραψε η Θεοδώρα Βούτσα.