Θέμης Αδαμαντίδης: «Όταν είχα απέναντί μου τον Καζαντζίδη, ήταν σαν ένας γίγαντας με πανοπλία»

Θέμης Αδαμαντίδης

"Μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα ήταν που τον γνώρισα..."

Οι άνθρωποι της Columbia πιστεύουν στη φωνή και στις δυνατότητές του. Ο πρώτος του δίσκος με τον τίτλο Αγάπησέ με φτάνει τις 300.000 πωλήσεις. Παράλληλα με την κυκλοφορία του δίσκου ξεκινά εμφανίσεις στον μικρό Διογένη του επιχειρηματία Παπαθεοχάρη, ενώ ακολουθούν συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες, όπως τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Γιώργο Ζαμπέτα και τον Σταμάτη Κόκοτα. Ο Θέμης Αδαμαντίδης, στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, αποκαλύπτει ότι η μεγάλη του καλλιτεχνική αγάπη, όμως, παραμένει ο Στέλιος Καζαντζίδης, τον οποίο και θα γνωρίσει έξω από τα γραφεία της δισκογραφικής εταιρείας Columbia.

«Ήμουν με τον παραγωγό μου, τον Γιώργο τον Πιτσίλα, και πηγαίναμε προς τα γραφεία. Κάποια στιγμή μου λέει “Ρε, ο Καζαντζίδης”. Όταν συστηθήκαμε και τον είχα απέναντί μου, ήταν σαν ένας γίγαντας με πανοπλία. Έτσι τουλάχιστον τον έβλεπα εγώ» εξομολογείται.

Με τον Στέλιο Καζαντζίδη θα γίνουν και συγγενείς, καθώς θα τον στεφανώσει. Όση ώρα μιλάμε για τον Καζαντζίδη, το βλέμμα του φωτίζεται από την αγάπη και τον θαυμασμό στο πρόσωπό του.

«Είχα πάει πολλές φορές στο εξοχικό του στον Άγιο Κωνσταντίνο και μου έλεγε “καλώς το κουμπαράκι μου” και πήγαινε να ψήσει ψάρια για να φάμε ή τα έδινε στη Βάσω να τα ψήσει. Με αγαπούσε γιατί δεν πήγαινα να τον ζαλίσω, δεν του μιλούσα καθόλου για δουλειά. Μου είχαν προτείνει πολλές φορές επιχειρηματίες να τραγουδήσουμε μαζί με τον Καζαντζίδη, αλλά δεν το έλεγα ποτέ στον ίδιο, παρά μόνο σε κάποιο κοντινό του πρόσωπο. Πριν αλλάξουν οι δραχμές σε ευρώ, μου είχαν προτείνει από το νυχτερινό κέντρο Ribas να εμφανιζόμαστε έξι βραδιές την εβδομάδα. Έδιναν 50 εκατομμύρια τη βραδιά στον Καζαντζίδη και 5 εκατομμύρια σε εμένα. Αυτό έγινε πριν από το 2000 και δεν του το είπα καν. Μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα ήταν που τον γνώρισα παρά το ότι έγινα γνωστός στον κόσμο ως τραγουδιστής».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής.