«Θέλω ο σύντροφος που θα βρω να είναι κυρίως εραστής μου, δεν ψάχνω τον συνταξιούχο…»

Σοφία Βόσσου

«Ναι, πριν από δύο χρόνια είχα αρραβωνιαστεί, θα παντρευόμουν με έναν κύριο, αλλά δεν παντρεύτηκα».

Η Σοφία Βόσσου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προσωπικές σχέσεις.

Είχες αρραβωνιαστεί πριν δύο χρόνια, έτσι δεν είναι;

Ναι, πριν από δύο χρόνια είχα αρραβωνιαστεί, θα παντρευόμουν με έναν κύριο, αλλά δεν παντρεύτηκα. Στην πρόταση γάμου που μου είχε κάνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχα αρνηθεί γιατί δεν θέλω το γάμο, δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει η εξ ανάγκης συντροφικότητα, που πολλές φορές οι άνθρωποι ψάχνουν αν βρουν από ανάγκη έναν σύντροφο, γιατί δεν μπορούν τη μοναξιά τους. Μπορώ να ζήσω και στην κορυφή ενός βουνού μόνη μου, πάντα μπορούσα. Θέλω ο σύντροφος που θα βρω να είναι κυρίως εραστής μου, δεν ψάχνω τον συνταξιούχο ή να βρω έναν σύντροφο για να μη γεράσω μόνη μου, γελάω πολύ με αυτό.

Θα μπορούσες να επιστρέψεις σε κάποια παλαιότερη σχέση σου, όπως για παράδειγμα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, που τον αγαπάς τόσο πολύ ακόμα;

Όχι, δεν θα μπορούσα. Υπάρχουν κάποιες σχέσεις μερικές φορές που δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους κι έχει συμβεί αυτό σε μένα, να σταμάτησαν για κάποιους λόγους, από εξωγενείς παράγοντες, είτε μια τέτοια σχέση που δεν έχει κλείσει τον κύκλο της νομίζω ότι θα μπορούσα να ξανακάνω. Η σχέση μου με τον Ανδρέα έχει κλείσει τον κύκλο της κι έχουμε πλέον άλλου είδους αγάπη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!