Θάνος Πετρέλης: Πώς είναι η σχέση του σήμερα με τον Φοίβο;

Θάνος Πετρέλης

«Δεν μπαίνουμε ούτε εγώ ούτε ο Φοίβος στη διαδικασία να πάμε να κάνουμε κάτι μαζί σώνει και καλά», λέει ο Θάνος Πετρέλης.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε ο Θάνος Πετρέλης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Φοίβο.

Είχες ποτέ κάποιο απρόοπτο στην πίστα;

Έχει συμβεί στα λεγόμενα καψουροτράγουδα. Ειδικά στο «Κερνάω» μαζί με τους δίσκους και τα λουλούδια, έχουν φύγει και πιρούνια. Με έχει χτυπήσει και σφηνοπότηρο. Για πέντε δέκα πόντους θα μπορούσε να είχε χτυπήσει το μάτι ή το κεφάλι μου. Ποτέ δεν έχω πάρει αρνητικά όλες αυτές τις εκδηλώσεις, γιατί εκείνη την ώρα ο κόσμος ξεδίνει. Δεν λέω αν δεις κάποιον κακοπροαίρετα να πάρει και να σου πετάξει ποτήρι ή δεν ξέρω τι άλλο.

Με τον Φοίβο μαλώσατε ποτέ και σταμάτησε η συνεργασία σας;

Δεν μαλώσαμε, το αντίθετο. Πέρα από την εξαιρετική συνεργασία και τη χημεία που είχαμε, διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι ο άνθρωπος που με πάντρεψε και ανά τακτά διαστήματα είμαστε σε επαφή και συζητάμε διάφορα πράγματα που τρέχουν. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάποια συνεργασία. Δεν μπαίνουμε ούτε εγώ ούτε ο Φοίβος στη διαδικασία να πάμε να κάνουμε κάτι μαζί σώνει και καλά. Αν όμως νιώσω ότι θέλω ή εκείνος θεωρεί ότι έχει κάτι για μένα, νομίζω είναι πολύ εύκολο να συνεργαστούμε από τη μια μέρα στην άλλη.

Πηγή φωτό: NDP