Θάνος Πετρέλης: «Είχε έρθει μια κοπέλα και κατέβασε το σουτιέν της για να της υπογράψω αυτόγραφο»

Θάνος Πετρέλης

"Δεν ήταν κάτι πονηρό" διευκρινίζει ο Θάνος Πετρέλης.

Με αφορμή τις εμφανίσεις σε Αμερική και Καναδά, ο Θάνος Πετρέλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στις έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού όσο και την διαχείριση της μεγάλης αναγνωρισιμότητας στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Τα μυαλά σου πήραν αέρα μετά το Fame Story;

Πέραν από τις εκδηλώσεις θαυμασμού που βλέπαμε από τον κόσμο, γεμίζαμε στάδια χιλιάδων θέσεων. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν ήταν μόνο ο Θάνος, ο Νίνο, ο Γρηγόρης, η Ελεάνα, ήταν και η δύναμη της τηλεόρασης.

Θυμάσαι κάποιο ακραίο περιστατικό;

Έχουν γίνει πολλά και διάφορα. Κάτι ακραίο ήταν ότι σε μια καλοκαιρινή περιοδεία που κάναμε είχε πάνω από 40οC και ο κόσμος ήταν εκεί χιλιάδες και περίμενε πολλές ώρες για να πάρει αυτόγραφο και κάποιοι λιποθυμούσαν. Υπήρχαν πράγματα που μας τρόμαζαν, γιατί ήμασταν παιδιά που δεν είχαμε σχέση με όλον αυτόν τον χώρο και τις εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ερχόντουσαν γυναίκες να γδυθούν μπροστά σου;

Είχε έρθει μια κοπέλα και κατέβασε το σουτιέν της για να της υπογράψω αυτόγραφο. Δεν ήταν κάτι πονηρό. Το έκανε ενώ περίμενε στη σειρά με 500 άτομα πίσω της. Μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Πηγή εικόνας: NDP Photo