Θάνος Λέκκας: «Η δουλειά μου ξεκάθαρα δεν είναι αλληλένδετη με τα social media»

Θάνος Λέκκας

"Η κοινωνική δικτύωση με κάνει να ντρέπομαι και να νιώθω ανασφάλεια" παραδέχεται ο Θάνος Λέκκας.

Τόσο στο Ναυάγιο του MEGA όσο και στον Γιατρό του Alpha βρίσκεται ο Θάνος Λέκκας αυτή την σεζόν και γι’ αυτό παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Σοφία Τσίρκα. Μάλιστα, ο γοητευτικός ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως η δουλειά του δεν συνδέεται με τα social media.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέχεσαι εξαιρετικές κριτικές για τις ερμηνείες σου. Τα παρακολουθείς;

Μου τα στέλνουν. Δεν τα παρακολουθώ, δεν έχω social media.

Η δουλειά σου δεν είναι αλληλένδετη με αυτά;

Η δουλειά μου ξεκάθαρα δεν είναι αλληλένδετη με τα social media. Η δουλειά μου είναι άλλη, να παίζω τον Μιχάλη (σ.σ. στη σειρά Ναυάγιο του MEGA). Η προώθηση, η προβολή μου και το πως θα κινούμαι και θα είμαι στο μυαλό των ανθρώπων για να έρθουν να μας δουν στο θέατρο και να ανοίγουν την τηλεόραση για να μας παρακολουθήσουν είναι άλλο κομμάτι. Η διαχείριση του προσώπου μου δημόσια με κάνει να νιώθω άβολα. Θεωρώ ότι το κάνω με τη δουλειά μου.

Οι συνεργασίες που επιλέγω, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζομαι και ο τρόπος που το κάνω είναι από μόνο του ένα σήμα του ποιος είμαι. Δεν νιώθω ότι πρέπει να μπω στη διαδικασία να διαχειριστώ την κοινωνική δικτύωση, η οποία με κάνει να ντρέπομαι και να νιώθω ανασφάλεια. Βέβαια, υπάρχω σε αυτά, γιατί κάποιος άλλος το κάνει για εμένα. Το MEGA, μέσα από τους δικούς του λογαριασμούς, και οι συνάδελφοι μου. Αν βρεθώ σε μια δουλειά που έπρεπε να διαφημιστεί και δεν είχε κανένας social media, θα βρω τον τρόπο να φτιάξω κάτι τέτοιο και να το διαφημίσω. Πιστεύω στους ανθρώπους και στην καλή δουλειά και αυτό θέλω να προβληθεί.