Θάνος Καλλίρης: Έτσι παραμένουν καλοί φίλοι με τη Ναταλία Γερμανού

Θάνος Καλλίρης

"Μπορεί να γίνουν καλοί φίλοι, δύο άνθρωποι που υπήρξαν μαζί" ξεκαθαρίζει ο Θάνος Καλλίρης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Καλλίρης στο Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη Ναταλία Γερμανού και το μυστικό που κρατά ζωντανή την σχέση τους σε φιλικό επίπεδο όταν έσβησε ο έρωτας τους.

Είναι γνωστή η σχέση σας με τη Ναταλία Γερμανού. Πώς ένα ζευγάρι που ερωτεύτηκε πολύ, καταφέρνουν να μείνουν τελικά δυο φίλοι;

Εγώ πιστεύω ότι δεν μπορούν να είναι φίλοι δύο άνθρωποι που δεν έχουν συνευρεθεί ερωτικά και είναι αντίθετα φύλα. Πάντα κάτι θα υποβόσκει. Όταν όμως έχουν κάνει έναν ερωτικό κύκλο, ο οποίος δεν είναι μικρού χρονικού διαστήματος, εμείς με τη Ναταλία ήμασταν πεντέμισι χρόνια μαζί, νομίζω πως τότε πραγματικά φεύγει το ερωτικό, ξεθυμαίνει και παραμένει το φιλικό, το ανθρώπινο, το ψυχικό. Έτσι, μπορεί να γίνουν καλοί φίλοι, δύο άνθρωποι που υπήρξαν μαζί.

Γενικά, με τις πρώην σας κρατάτε καλές σχέσεις…

Βέβαια, έτσι το νιώθω. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να έχω καλές σχέσεις. Είναι κρίμα να μην το έχεις αυτό. Απ’ όλες μου τις σχέσεις έχω κρατήσει φωτογραφίες, δεν είμαι από αυτούς που τις σκίζουν και τις πετάνε και δεν θέλουν να θυμούνται.

Την απιστία θα την συγχωρούσατε;

Νομίζω, υπό συνθήκες, ναι. Πιο σωστά, υπό συνθήκες, σίγουρα.

Όταν κάποιος είναι σε μια ευτυχισμένη σχέση, γιατί απιστεί κατά τη γνώμη σας;

Θα σου απαντήσω με ερώτηση: Είναι σίγουρα ευτυχισμένος; Δεν το ξέρουμε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει ο άλλος μέσα στο μυαλό του. Βλέπουμε αυτό που φαίνεται, αλλά αυτό δεν είναι και πάντα αυτό που ισχύει. Ωστόσο, νομίζω αν είχα να σου δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση σ’ αυτήν την ερώτηση, θα είχαν σωθεί πολλές σχέσεις. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση ως προς το θέμα απιστία, οπότε θεωρώ πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απάντηση.