Θανάσης Βισκαδουράκης: «Ο Θάνος Ασκητής μου είπε κάτι που με σημάδεψε»

Θανάσης Βισκαδουράκης

"Άρχισα να ψάχνω γιατί ο κύριος Ασκητής το είπε σε εμένα ενώ στο στούντιο ήμαστε πολλά γνωστά πρόσωπα και κατ' επέκταση, να ψάχνω τον εαυτό μου" ανέφερε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στον Γιάννη Βίτσα και μίλησε για την απόφασή του να κάνει οικογένεια και τι τον έκανε να αναθεωρήσει.

Δημιούργησες οικογένεια στα 50 σου χρόνια. Είχες σκεφτεί ότι θα σου άνοιγε κι αυτή η πόρτα στη ζωή;

Δεν ήθελα ποτέ να παντρευτώ, ήμουν αμετανόητος εργένης. Καταλυτικό ρόλο στο πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα στη ζωή μου έπαιξε ο Θάνος Ασκητής, με τον οποίο βρεθήκαμε καλεσμένοι σε ένα στούντιο του Mega πριν από μερικά χρόνια και ο οποίος μού είπε κάτι που με σημάδεψε. Μού είπε ότι είναι αδιανόητο ένας άνθρωπος σαν εμένα, που έχει μεγαλώσει με το εμείς, να υπερασπίζεται το εγώ. Όταν τον ρώτησα τι σήμαινε αυτό, μου απάντησε πως πρέπει να κάνω οικογένεια. Φεύγοντας από το στούντιο, περπάτησα μέχρι τον Περισσό σκεπτόμενος.

Στην συνέχεια παραιτήθηκα από μία παράσταση. Άρχισα να ψάχνω γιατί ο κύριος Ασκητής το είπε σε εμένα ενώ στο στούντιο ήμαστε πολλά γνωστά πρόσωπα και κατ’ επέκταση, να ψάχνω τον εαυτό μου. Ήταν η ίδια περίοδος που έλαβα γράμμα από την αδερφή μου, η οποία ζει στην Αμερική, και στο οποίο μου έλεγε ότι δεν την αγαπώ. Τής απάντησα με ερώτηση: Πώς θα μπορούσα να την αγαπώ ενώ δεν την γνώριζα; Κατόπιν μίλησα με τον αδελφό μου, Νίκο και ξεκίνησα σιγά σιγά να αντιμετωπίζω τους φόβους μου. Τότε μπήκε και στη ζωή μου η σύζυγός μου και σταμάτησα να φοβάμαι.

Φοβόσουν να δεθείς με τους ανθρώπους;

Ήμουν ένα παιδί που δεν είχε μάθει τι σημαίνει οικογένεια, αγάπη, αγκαλιά, κατανόηση. Μεγαλώνοντας εγώ είχα ένα πράγμα στο μυαλό μου, να επιβιώσω. Δεν μου επιτρεπόταν να ονειρεύομαι. Μια φίλη μου μου είχε πει κάποτε ότι αφήνω όλο τον κόσμο να μπει στην αυλή μου αλλά κανέναν στο σπίτι μου. Για πρώτη φορά στο σπίτι μου μπήκε η Κατερίνα.