Θανάσης Βισκαδουράκης: «Έχασα δουλειά για να προστατέψω συναδέλφους, δεν συμπορεύτηκα με το ψέμα»

Θανάσης Βισκαδουράκης

"Κάποτε οι κακοποιητικές συμπεριφορές θεωρούνταν αυτονόητες" δηλώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στο θεατρικό «Σεσουάρ για δολοφόνους» εισέβαλε την φετινή σεζόν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον ανταγωνισμό αλλά και τις κακοποιητικές συμπεριφορές που συνάντησε στην καλλιτεχνική του διαδρομή.

Εσείς βιώσατε ποτέ αθέμιτο ανταγωνισμό;

Σίγουρα έχω βιώσει όπως όλοι μας. Το γράφω και στο βιβλίο της ζωής μου, είμαι χορτασμένος από την απόρριψη. Έχω χάσει δουλειές, όπως όλοι μας. Δεν σου χρωστάει κανείς. Η κοινωνία μας δεν είναι αγγελικά πλασμένη, η ζωή είναι σκληρή και πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχή μας μαλακή. Όλα τα άλλα θα έρθουν.

Ήρθατε αντιμέτωπος με κακοποιητικές συμπεριφορές;

Μην ξεχνάς φίλε μου ότι είμαι μεγάλος πια και κάποτε οι κακοποιητικές συμπεριφορές θεωρούνταν αυτονόητες. Είμαι σκληραγωγημένος λόγω των χρόνων που έζησα στο ορφανοτροφείο. Κοντράρομαι με την αδικία, δεν είμαι διαχειρίσιμος, ούτε προβλέψιμος. Έχω χάσει δουλειά για να προστατέψω συναδέλφους, μόνο και μόνο για να είμαι εγώ έντιμος με τον εαυτό μου. Ότι δεν συμπορεύτηκα με το ψέμα και την αδικία.

Πηγή εικόνας: NDP Photo