Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Το βίωσα λίγο πιο περίεργα μέσα μου και στενάχωρα»

Θανάσης Τσαλταμπάσης

"Η αγάπη μου για τη δουλειά παραμένει, δεν κλονίστηκε ποτέ" ομολογεί ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στο κομμάτι των καταγγελιών στον θεατρικό χώρο για κακοποιητικές συμπεριφορές και σεξουαλικές παρενοχλήσεις καθώς και

Ειδικότερα, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογήθηκε πως «ειδικά στην αρχή το βίωσα λίγο πιο περίεργα μέσα μου και στενάχωρα, γιατί γενικά αφορά ανθρώπους που ήταν στο θέατρο αλλά δεν θεωρώ ότι έχουν σχέση με το ίδιο το θέατρο αυτά τα πράγματα. Δηλαδή, είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί σε κάθε δουλειά και φαντάζομαι ότι συμβαίνει. Βγήκαν στη φόρα αυτά γιατί έχουν ενδιαφέρον προς τα έξω. Η αγάπη μου για τη δουλειά παραμένει, δεν κλονίστηκε ποτέ, αλλά κλονίστηκε σε ανθρώπινο επίπεδο με όλο αυτό το «τι συμβαίνει έξω και πολλές φορές δεν φαίνεται». Εσύ δημιουργείς μια εικόνα για κάποιον και βλέπεις να γίνονται όλα αυτά. Ή μπορεί να έχεις συναντήσει κάποιους ανθρώπους που να τους βλέπεις χαρούμενους και πίσω να κουβαλάνε έναν τεράστιο σταυρό».

«Όσον αφορά τον γάμο, τα πρώτα χρόνια της σχέσης λίγο το σκεφτόμουν αλλά, περνώντας τα χρόνια και βρίσκοντας την ουσία στη σχέση, δεν το σκεφτόμαστε. Αν γίνει κάτι, θα γίνει καθαρά για να νιώσω εγώ ότι κάπως την κάνω να αισθάνεται ασφάλεια σε οποιαδήποτε περίπτωση» συμπληρώνει ο ηθοποιός για την μακρόχρονη σχέση με την σύντροφο του, Αγοραστή Αρβανίτη. «Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή. Θέλω να νιώθει ότι, αφού πορευόμαστε μαζί, υπάρχει μια ασφάλεια. Αυτό μπορεί να μη συμβεί μόνο με γάμο αλλά και με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αν το νιώσουμε, θα το κάνουμε».