Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Το Ευτυχισμένοι Μαζί ήταν η πρώτη μου καραμπινάτη επιτυχία και μου έδωσε τρελή αναγνωρισιμότητα»

Θανάσης Τσαλταμπάσης

"Ακόμα κι ο κόσμος ξέρει τις ατάκες. Υπάρχει στην καρδιά μου σε περίοπτη θέση" δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα για τις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες συμμετείχε και ξεχώρισε.

«Λούφα και παραλλαγή», «Η πολυκατοικία», «Ευτυχισμένοι Μαζί», «Daddy Cool», «Φλόγα και Άνεμος» είναι μερικές από τις σειρές στις οποίες έχετε πάρει μέρος. Με ποιον ήρωά σας δεθήκατε περισσότερο;

Τους έχω λατρέψει όλους, δεν τους έχω αγαπήσει απλά. Μόνο έτσι μπορώ να βγάλω την τρέλα που απαιτεί ο ρόλος, να τον υπερασπιστώ. Οπότε για όλους νιώθω πάρα πολύ ωραία συναισθήματα. Επειδή όμως -κακά τα ψέματα- όταν κάτι κάνει γκελ περισσότερο στον κόσμο, αρχίζει και σε ευχαριστεί και εσένα περισσότερο, σίγουρα η επιτυχία του «Ευτυχισμένοι Μαζί», που ήταν και η πρώτη μου καραμπινάτη τηλεοπτική δουλειά, μου έδωσε εμπειρία και τρελή αναγνωρισιμότητα. Ακόμα κι ο κόσμος ξέρει τις ατάκες. Υπάρχει στην καρδιά μου σε περίοπτη θέση.

Το «Daddy Cool»επίσης το έχω λατρέψει και χαίρομαι που ο κόσμος το ανακαλύπτει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό γιατί στην πρώτη του προβολή είχε πέσει στη φουρνιά του πρώτου Survivor.