Θανάσης Πατριαρχέας: Η Βίβιαν Δράκου είναι η νέα του σύντροφος

Θανάσης Πατριαρχέας

Ο γοητευτικός ηθοποιός έχει κάνει νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή.

Ο πρωταγωνιστής του σίριαλ «¨Γυναίκα χωρίς όνομα», Θανάσης Πατριαρχέας, ζει στιγμές ευτυχίας με την personal trainer Βίβιαν Δράκου. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, ζει τον απόλυτο έρωτα! Το ζευγάρι είναι μαζί τους τελευταίους τρεις μήνες και μάλιστα ο ηθοποιός ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με τη νέα του αγαπημένη, γράφοντας «Νέο ξεκίνημα».

View this post on Instagram

New beginnings. #happy #nolimits

A post shared by Thanasis Patriarcheas (@thanasispatriarcheas) on

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά τους, το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα πάρτι μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου μπορεί ακόμα να μην έχουν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, αφού προτιμούν να ζουν μακριά από τα φώτα, ωστόσο πριν από λίγο καιρό έκαναν το πρώτο τους ταξίδι εκτός Αττικής. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα του ηθοποιού, τη Μάνη και πέρασαν λίγες μέρες απόλυτης ξεγνοιασιάς και διασκέδασης.

Θανάσης Πατριαρχέας

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έχει βρει στο πλευρό της Βίβιαν Δράκου την ιδανική σύντροφο. Εκείνη, από την πλευρά της, η οποία θεωρείται από τις κορυφαίες στον χώρο της, δείχνει να περνάει πολύ όμορφα στο πλευρό του.

Βίβιαν Δράκου

Ο Θανάσης Πατριαρχέας φαίνεται πως αυτή τη φορά έχει μπλεχτεί για τα καλά στα δίχτυα του έρωτα.

Η Φαίη Σκορδά δεν ήξερε πώς να ρωτήσει τον Θανάση Πατριαρχέα: «Πώς να το πω αυτό…»