Θανάσης Κουρλαμπάς: Η εξομολόγησή του για τις Άγριες Μέλισσες και το τέλος του Κλεομένη

Άγριες Μέλισσες

Δείτε όλα όσα είπε ο Θανάσης Κουρλαμπάς για τις Άγριες Μέλισσες.

Για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Κλεομένη μίλησε ο Θανάσης Κουρλαμπάς, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα.

Ο ρόλος του Κλεομένη στις Άγριες Μέλισσες έκανε σημαντική καταγραφή. Νομίζω ότι είναι ίσως η πιο σημαντική σου τηλεοπτική παρουσία.

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Και ο χαρακτήρας που υποδύθηκα στη «Μαρία την άσχημη» είχε αγαπηθεί από το κοινό, όπως αντίστοιχα και ο ήρωας που υποδυόμουν στο «Η οικογένεια βλάπτει». Έχω σταθεί πολύ τυχερός στην τηλεόραση. Έχω ανταμώσει με πολύ σπουδαίους συναδέλφους, σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν σίγουρα ένα τεράστιο τηλεοπτικό μπαμ. Το φινάλε του Κλεομένη ήταν τρομερά καλογραμμένο. Ήταν η πιο έντονη τηλεοπτική μου παρουσία. Χρωστώ στους συντελεστές ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ήταν ένα υπέροχο προσωπικό ταξίδι ο Κλεομένης. Ένας πολύ ιδιαίτερος και επικίνδυνος ρόλος. Ουσιαστικά ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Έπρεπε να μείνουν για πολύ καιρό κρυφές οι σκέψεις και οι προσδοκίες, το παρελθόν του, η σεξουαλικότητά του. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που ήμουν και εγώ ένα κομμάτι από το Διαφάνι.