Θα ξαναδούμε την Έλενα Παπαρίζου να μας εκπροσωπεί στη Eurovision;

Έλενα Παπαρίζου

Δείτε τι εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Στο περιοδικό “7 ΜΕΡΕΣ tv” και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου, η οποία τόνισε πως αν έρθει η κατάλληλη στιγμή, τότε θα πει το ναι και θα ξαναπάει στη Eurovision.

Τον Μάιο παρουσιάστηκες µε το «Europe Shine a light» στο πρόγραµµα που ουσιαστικά προβλήθηκε στη θέση του διαγωνισµού της Eurovision. Νοµίζω ότι σχεδόν όλοι οι φαν της Eurovision επιθυµούν διακαώς την επιστροφή σου στο διαγωνισµό. Θα δοκίµαζες για τρίτη φορά να βρεθείς στη σκηνή της Eurovision;

Παλιά έλεγα «όχι». Τώρα λέω, «γιατί όχι;». Αν μου ερχόταν το κατάλληλο τραγούδι, την κατάλληλη στιγμή, «ναι», θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Αυτό συνέβη και το 2014, όταν δοκίμασα να εκπροσωπήσω τη Σουηδία με το «Survivor».

Ωστόσο, έχεις αρνηθεί αρκετές φορές προτάσεις ανάθεσης τόσο της Ελλάδας όσο και της Κύπρου. Ο λόγος;

Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή.

Έρχοµαι και στον Ανδρέα Καψάλη µε τον οποίο κλείνετε πια πέντε χρόνια γάµου. Τι αγαπάς περισσότερο σε εκείνον;

Το ότι είναι αυτός που είναι. Ένας άνθρωπος με κατανόηση, ο οποίος δείχνει την αγάπη του, έχει ωραίες, τεκμηριωμένες απόψεις για πολλά θέματα και του αρέσει να ζει τη ζωή του. Και πολλά άλλα!

Ολοκληρώνοντας, τι ονειρεύεσαι να φέρει ο επόµενος χρόνος;

Υγεία, το κυριότερο! Να είμαστε καλά, να έχουμε τους ανθρώπους μας γύρω μας, να τους αγαπάμε, να φροντίζουμε τον εαυτό μας.