Θα ήταν στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο Πρωινό mou αλλά…

"Τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν τον γνώριζα προσωπικά, οπότε δεν ήξερα αν θα..."

Η Τζένη Θεωνά είχε δεχτεί πρόταση στο παρελθόν να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου στο Πρωινό mou. Τελικά, είδαμε την Τζένη Μπαλατσινού. Γιατί είχε πει «όχι» η ηθοποιός; Η ίδια εξηγεί στο page 2 της εφημερίδας Νέα Σελίδα και τον Γιάννη Πουλόπουλο:

«Είναι αλήθεια ότι κατά καιρούς μού έχουν προτείνει διάφορα πράγματα στην τηλεόραση και μέχρι πρότινος ήμουν πολύ επιφυλακτική και διστακτική. Σε σημείο που είχα δώσει την εντύπωση στους υπεύθυνους των καναλιών πως ό,τι και αν μου πρότειναν θα άκουγαν «όχι». Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομολογώ ότι φοβήθηκα. Τον Πέτρο Κωστόπουλο δεν τον γνώριζα προσωπικά, οπότε δεν ήξερα αν θα είχαμε τη χημεία που απαιτεί ένα τέτοιο πρόγραμμα. Ο βασικός λόγος που φοβήθηκα το πρωινό δεν ήταν γιατί σκέφτηκα ότι θα είμαι κακή και θα εκτεθώ. Φοβήθηκα ότι μπορεί να με αποπροσανατολίσει και να με απομακρύνει από τη βασική μου δουλειά, την υποκριτική. Δεν το πιστεύω πια. Δεν θεωρώ ότι στα πράγματα που μας αρέσουν μπαίνουν στεγανά. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου, αλλά νομίζω ότι τώρα θα το χειριζόμουν διαφορετικά».

Τζένη Θεωνά

Αν σου γινόταν τώρα πρόταση για να παρουσιάσεις πρωινάδικο, θα το τολμούσες;

Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Ακόμα και αν στα πρωινάδικα ακολουθείς μια συγκεκριμένη φόρμουλα, δεν το θεωρώ κακό, γιατί αφενός ο καθένας μπορεί να προσθέσει το δικό του στιλ, αφετέρου αυτό σημαίνει ότι τα αγαπάει ο κόσμος, γιατί τον ηρεμούν και τον κάνουν να περνάει ευχάριστα και χαλαρά την ώρα του. Οπότε ναι, θα το δοκίμαζα.