«Θα ήμουν σκέτη καταστροφή στην παρουσίαση εκπομπής»!

Αλέξανδρος Σταύρου

"Ίσως κάποια από αυτά να τα διαθέτω, σίγουρα όμως δεν έχω το πακέτο”.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλάει στο Τηλέραμα και την Αθηνά Ζαχαράκη για πολλά. Ενδιαφέρον έχουν τα όσα λέει για τη σύζυγό του, Μαριάννα Τουμασάτου, αλλά και το αν θα παρουσίαζε εκπομπή στην τηλεόραση.

Η σύζυγός σας Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί στη «Γυναίκα χωρίς όνομα». Όταν επιστρέφετε στο σπίτι, ανταλλάσσετε… κριτικές; Και πόσο δύσκολο είναι να ζουν μαζί δύο ηθοποιοί;

«Όντως λέμε κάποια πράγματα, θετικά ή αρνητικά. Η αλήθεια όμως είναι πως, καθώς είμαστε ζευγάρι, δύσκολα θα βρούμε κάτι αρνητικό στον άλλον. Τώρα, το πόσο δύσκολο είναι… Νομίζω πως καλό είναι, ιδιαίτερα σε ένα επάγγελμα με τόσες ιδιαιτερότητες, όπως αυτό του ηθοποιού, να κάνουν και οι δύο την ίδια δουλειά. Καταλήγω πως μάλλον είναι θετικό, γιατί υπάρχει επικοινωνία στο ίδιο μήκος κύματος και κατανόηση των δυσκολιών».

Αλέξανδρος Σταύρου

Είστε από τους ηθοποιούς που αν δεν έχουν δουλειά θα ενδώσουν σε πρόταση για την παρουσίαση άλλου προγράμματος;

«Ακόμα και να το ήθελα, θα ήμουν τρομερή… αποτυχία! Μου αρέσουν, ας πούμε, κάποιες εκπομπές με νέα ταλέντα, απαιτούνται όμως πολλά στοιχεία και ιδιαίτερο επικοινωνιακό ταλέντο για να “υποδυθείς” έναν παρουσιαστή. Ίσως κάποια από αυτά να τα διαθέτω, σίγουρα όμως δεν έχω το “πακέτο”. Η παρουσίαση είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο και όσοι την κάνουν είναι αξιέπαινοι και τους θαυμάζω. Εγώ θα ήμουν σκέτη καταστροφή σε έναν τέτοιο ρόλο».