Θα είναι η Μαρία Πετεβή την επόμενη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες Μέλισσες

Τι λέει η “Πηνελόπη” από τις Άγριες Μέλισσες.

Στο περιοδικό “TV O’CLOCK” και τη Σοφία Τσίρκα έδωσε συνέντευξη η “Πηνελόπη” από τις Άγριες Μέλισσες. Η ηθοποιός Μαρία Πετεβή απάντησε για το αν θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας ηθοποιός.

Θα είσαι στον επόμενο κύκλο;

Μέχρι να υπογράψεις κάτι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Θεωρώ, όμως, πως θα είμαι.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά υψηλών προδιαγραφών. Έπειτα από αυτή τη συνεργασία θα αλλάξεις τα στάνταρ σου για το επόμενο βήμα σου;

Εγώ πάντα ήθελα το κάθε επόμενο να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, αλλά αυτό είναι ρίσκο στη δουλειά μας. Ο βιοπορισμός είναι σημαντικός παράγοντας. Θα ήθελα να βγουν κι άλλες σειρές τέτοιων υψηλών προδιαγραφών γιατί αυτό θα είναι καλό για τους τηλεθεατές και για εμάς. Φέτος στράφηκε πολύς κόσμος στην τηλεόραση. Το τρίπτυχο είναι το σενάριο, η σκηνοθεσία και οι συνεργάτες.

Νιώθεις ανασφάλεια ως ηθοποιός;

Σίγουρα έχουν υπάρξει δύσκολες στιγμές. Αλλά επειδή το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, αν τα παρατήσω είναι σαν να προδίδω τον εαυτό μου.

Τι χρειάζεται να έχει ένα παιδί που ξεκινάει τώρα;

Συνειδητότητα για το ότι διαλέγει μια δυστυχισμένη ζωή. Το λέω τόσο ωμά γιατί έτσι το βιώνω. Εγώ, από τη μία, θα ήμουν δυστυχισμένη αν δεν το έκανα γιατί δεν θα μπορούσα να εκφραστώ και να δημιουργήσω, επειδή είναι ζωή για εμένα αυτό. Και από την άλλη, δυστυχισμένη γιατί μονίμως ζω με έναν φόβο και ανασφάλεια. Μπορεί να δουλέψω δύο χρόνια και μετά να μην ξαναδουλέψω. Υπάρχουν δυσκολίες και θέλει απίστευτη ψυχική δύναμη, πείσμα και δουλειά. Και οι συνθήκες εργασίας δεν είναι ιδανικές.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σου στόχοι;

Να είμαι υγιής, να μπορώ να βιοπορίζομαι από αυτό το επάγγελμα και εύχομαι να συναντάω ανθρώπους που να δουλεύω μαζί τους και να μου δίνουν κάτι. Να μαθαίνω διαφορετικές τεχνικές και να πηγαίνει η σκέψη μου ένα βήμα παραπέρα.