Τέτα Καμπουρέλη: «Η βασική κρίση που πέρασε ο γάμος μου ήταν…»

Τέτα Καμπουρέλη

Η γνωριμία με το σύζυγο της και η απίστευτη απάντηση για την κρίση στο γάμο της...

Η Τέτα Καμπουρέλη σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα αναφέρεται στις κρίσεις στο γάμο της και τον τρόπο που βρήκε για να αποφεύγονται…

Η γνωριμία με τον σύζυγο σας Βασίλη Γκουρούση έγινε στην Καισαριανή… Γειτονάκια! Δύσκολες εποχές για ραντεβουδάκια. Ναι, ίδια γειτονιά, ίδιο σχολείο. Βλεπόμασταν όμως στα αγγλικά, στο σχολείο, στη γειτονιά.

Η πρόταση γάμου έγινε με τον παραδοσιακό τρόπο; Ακριβώς! Ήρθε με τους γονείς του στη γιορτή μου, στις 24 Σεπτεμβρίου, με ζήτησε από τους δικούς μου και εκείνο το βράδυ δώσαμε λόγο. Αρραβωνιαστήκαμε αμέσως και λίγο αργότερα παντρευτήκαμε.

Στο γάμο σας υπήρξαν ευτράπελα; Μετά το γαμήλιο γλέντι έγινε ένας μικρός καβγάς με τον κουμπάρο και κάποιους μεθυσμένους, αλλά τελικά λύθηκε η παρεξήγηση.

Πόσα χρόνια γάμου κλείνετε φέτος; Εικοσιοκτώ και λίγα λέω!

Μιλήσατε ανοιχτά για την κρίση που περάσατε. Δεν ήταν μία, αλλά η αγάπη όλα τα νικά.

Την πιο σφοδρή, την πιο δύσκολη, την προκάλεσε η αναγνωρισιμότητα σας; Η βασική κρίση που πέρασε ο γάμος μου ήταν απλά η γκρίνια του Βασίλη! Δεν μπορούσε να με βλέπει όσο θα ήθελε. Ε, αποφάσισα να τον παίρνω μαζί μου. Είναι συνέχεια δίπλα μου. Έτσι, ησύχασε αυτός, ησύχασα κι εγώ. Το ότι έγινα γνωστή και ότι οι επαγγελματικές δραστηριότητες μου αυξήθηκαν δεν σημαίνει ότι παραμέλησα την οικογένεια μου. Σε κάθε μου βήμα τους είχα πάντα κοντά μου.