Τέρης Χρυσός κατά Μάκη Δελαπόρτα: «Αυτός είναι η πηγή του κακού, ήταν η μεγαλύτερη απρέπεια»

Χρυσός Δελαπόρτας

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεσπά με αφορμή την τιμητική συναυλία για τον Γιώργο Οικονομίδη.

«Πόλεμος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με αφορμή την τιμητική συναυλία για τον Γιώργο Οικονομίδη στο θέατρο Άλσος. Ο Τέρης Χρυσός, ο Κώστας Βενετσάνος αλλά και η Κλειώ Δενάρδου, τραγουδιστές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις παραστάσεις του αείμνηστου κομφερασιέ, ξεσπούν κατά της κόρης του, Μαριαλένας Οικονομίδη, και του Μάκη Δελαπόρτα.

Όπως υποστηρίζουν οι τρεις καλλιτέχνες, αγνοήθηκαν και αποκλείστηκαν επιδεικτικά από τη λίστα των τραγουδιστών που αναμένεται να εμφανιστούν στην τιμητική βραδιά στις 30 Αυγούστου, την οποία θα σκηνοθετήσει και θα παρουσιάσει ο Μάκης Δελαπόρτας, σε καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαριαλένας Οικονομίδη.

«Ρωτήστε την κυρία Μαριαλένα Οικονομίδη και τον κύριο Μάκη Δελαπόρτα γιατί ο Τέρης Χρυσός δεν θα είναι στην τιμητική βραδιά για τον Οικονομίδη. Λυπάμαι ειλικρινά, όχι γιατί έχω πρεμούρα να τραγουδήσω, αλλά γιατί με αγνόησαν επιμελώς, όταν έχω δουλέψει με τον Οικονομίδη περισσότερα χρόνια από όσα τον γνώρισε η ίδια του η κόρη», δηλώνει ο Τέρης Χρυσός στην εφημερίδα Espresso.

«Όλα αυτά που έχω κάνει για τον Οικονομίδη είναι πολύ λυπηρό να τα αγνοούν οι άνθρωποι που οργανώνουν αυτή την τιμητική βραδιά. […] Αλλά δεν φταίει τόσο η κυρία Οικονομίδου όσο ο κύριος Δελαπόρτας. Αυτός είναι η πηγή του κακού.

Έπειτα από όλα αυτά, και χρήματα να μου έδιναν και να με καλούσαν, δεν πρόκειται να δεχόμουν να πάω σε αυτή τη συναυλία. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη απρέπεια προς την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού για όλους εμάς που βάλαμε ένα μικρό λιθαράκι», επισημαίνει ο γνωστός τραγουδιστής στην Espresso.

«Πρώτη φορά το ακούω από εσάς. Αν με καλούσαν, φυσικά και θα πήγαινα. Ντροπή τους! Γιατί εγώ δεν έχω αποσυρθεί από τιμητικές και φιλανθρωπικές συναυλίες και άλλες τέτοιες βραδιές. Και μου κάνει εντύπωση πως ο κύριος Δελαπόρτας δεν με ενημέρωσε για τη βραδιά. […] Δεν με ειδοποίησαν και λυπάμαι για αυτό», ανέφερε στην ίδια εφημερίδα για το θέμα η Κλειώ Δενάρδου.