Τέρενς Κουίκ: Η απάντησή του στις δηλώσεις που έκανε η Έμυ Λιβανίου

Τέρενς Κουίκ

Όλα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

«Έχω αποβάλει τις άσχημες στιγμές που είχα με τον Τέρενς Κουίκ», είπε, μεταξύ άλλων, η Έμυ Λιβανίου στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” το πρωί του Σαββάτου. Μετά, λοιπόν, από τις δηλώσεις της, ο Τέρενς Κουίκ έκανε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την Έμυ.

«Έμη Λιβανίου. Η συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσης Χρηστίδου στο @opentvgr και τα τόσα όμορφα λόγια της για μένα, με γύρισαν στα παραγωγικά χρόνια της συνεργασίας μας. Έμη σε ευχαριστώ. Βεβαίως και πετάμε στην άκρη στιγμές εντάσεων και κρατάμε όλα τα συναρπαστικά που ζήσαμε στο στούντιο και στα οδοιπορικά μας.

Άκοπα κι αμοντάριστα, σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μέση Ανατολή, Αφρική, Αμερική, Ευρώπη, και δεν ξεχνώ την Κωνσταντινούπολη με το εκπληκτικό ντοκυμαντέρ που γυρίσαμε στην Αγιά Σοφιά και μάλιστα “παράνομα”, γιατί αρνήθηκαν να μας δώσουν άδεια!

Θυμάσαι; Αν, όπως είπες, ήμουν για σένα καλός δάσκαλος, τότε πρέπει να συμπληρώσω ότι ήσουν ένα σφουγγάρι μάθησης και μιά απίστευτα εργατική συνεργάτης/συνεταιράκι σε μια πρωινή τρίωρη εκπομπή που προσωπικά πιστεύω ότι πολλές ενότητές της έγιναν σχολή για πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση.

Φιλιά στα καμάρια σου Κωνσταντίνο και Αλεξάνδρα. Μετά τη ζέστη οικογενειακή βραδυά που περάσαμε σπίτι σου, ετοιμάσου για την επόμενη!», έγραψε ο Τέρενς Κουίκ.

Η ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ…

View this post on Instagram

Έμη Λιβανίου. Η συνέντευξή της στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» της Σίσης Χρηστίδου στο @opentvgr και τα τόσα όμορφα λόγια της για μένα, με γύρισαν στα παραγωγικά χρόνια της συνεργασίας μας. Έμη σε ευχαριστώ. Βεβαίως και πετάμε στην άκρη στιγμές εντάσεων και κρατάμε όλα τα συναρπαστικά που ζήσαμε στο στούντιο και στα οδοιπορικά μας. Άκοπα κι αμοντάριστα, σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μέση Ανατολή, Αφρική, Αμερική, Ευρώπη, και δεν ξεχνώ την Κωνσταντινούπολη με το εκπληκτικό ντοκυμαντέρ που γυρίσαμε στην Αγιά Σοφιά και μάλιστα “παράνομα”, γιατί αρνήθηκαν να μας δώσουν άδεια! Θυμάσαι; Αν, όπως είπες, ήμουν για σένα καλός δάσκαλος, τότε πρέπει να συμπληρώσω ότι ήσουν ένα σφουγγάρι μάθησης και μιά απίστευτα εργατική συνεργάτης/συνεταιράκι σε μια πρωινή τρίωρη εκπομπή που προσωπικά πιστεύω ότι πολλές ενότητές της έγιναν σχολή για πολλά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Φιλιά στα καμάρια σου Κωνσταντίνο και Αλεξάνδρα. Μετά τη ζέστη οικογενειακή βραδυά που περάσαμε σπίτι σου, ετοιμάσου για την επόμενη! 😊

A post shared by Terens Quick (@tsnquick) on

«Αγαπημένε μου Τέρενς θυμάμαι τα πάντα! Τα ταξίδια μας σε όλο τον κόσμο! Ελλάδα και εξωτερικό άκοπα και αμοντάριστα. Ήσουν μεγάλος Δασκαλος! Σπουδαίος Δημοσιογραφος. Με συγκινούν τα λόγια σου! Σκέφτομαι με νοσταλγία την εκπομπή.. ήσουν ο πρώτος εργάτης! Εγώ ακολουθούσα και ρουφούσα! Την εμπειρία και τη γνώση σου! Σε ευχαριστώ και σας περιμένω να σας μαγειρέψω! Με αγάπη πολύ», έγραψε η Έμυ Λιβανίου στα σχόλια.