Τεντόγλου – Πετρούνιας: Αποθεωτική υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό και θερμή αγκαλιά των Ελλήνων Ολυμπιονικών

Μίλτος Τεντόγλου

Οι Έλληνες αθλητές που παραμένουν στο Ολυμπιακό Χωριό επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στους δυο Ολυμπιονίκες μας, Μίλτο Τεντόγλου και Λευτέρη Πετρούνια. Το “ευχαριστούμε μάγκες” του “χρυσού” άλτη του μήκους στους παίκτες της ομάδας πόλο και το “να το πάρουμε στο Παρίσι” του “άρχοντα των κρίκων”.

Την κατάκτηση ακόμη δύο μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα, καθώς ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους, ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας πήρε την τρίτη θέση στους κρίκους.

Οι δυο Ολυμπιονίκες μας επέστρεψαν στο Ολυμπιακό Χωριό και έτυχαν θερμής υποδοχής από τα μέλη της ελληνικής αποστολής που παραμένουν στο Τόκιο.

Ο πρόεδρος της αποστολής, τα μέλη της, οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας πόλο είχαν κατέβει στην είσοδο του ξενοδοχείου και μόλις τον είδαν τον χειροκρότησαν και του έδωσαν συγχαρητήρια.

Μάλιστα κάποια στιγμή οι παίκτες της εθνικής ομάδας πόλο απευθύνθηκαν στον Τεντόγλου και του είπαν: “Μίλτο σε ευχαριστούμε” για να απαντήσει αυθόρμητα αυτός: “Εγώ σας ευχαριστώ μάγκες”. Εν συνεχεία άπαντες φώναξαν ρυθμικά το όνομα του.

Αμέσως μετά έφτασε στο σημείο ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο “άρχοντας των κρίκων” πήρε αγκαλιά τον Μίλτο Τεντόγλου, στη συνέχεια χαιρέτησε τα μέλη της αποστολής, άκουσε και το δικό του όνομα να γίνεται σύνθημα στα χείλη της ελληνικής αποστολής, ενώ έδωσε και υπόσχεσή για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

“Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ, σε όλη την ελληνική αποστολή και ιδιαίτερα στον κύριο Καπράλο, στον αρχηγό μας, στον προπονητή μου και σε όλους εσάς που βρίσκεστε εδώ”” ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας,

Η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, έκανε μια μικρή παρέμβαση, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να γελάσουν. “Και τη γυναίκα μου ρε (γέλια)”. Μετά πήρε και πάλι τον λόγο ο Έλληνας Ολυμπιονίκης : “Εννοείται και τη γυναίκα μου, με συγχωρείς Βασιλική (γέλια). Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι ένα μεγάλο κίνητρο να πάρουμε στο Παρίσι”.

Πηγή: Newsit