Το Τατουάζ: Ο Ορφέας κάνει άλλους πέντε φόνους!

Νίκος Πολυδερόπουλος

Πλέον δεν σκοτώνει μόνο γυναίκες...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό TV Έθνος και τον Άκη Φωτόπουλο και μίλησε για τον ρόλο του στυγνού δολοφόνου Ορφέα που υποδύεται την σειρά «Τατουάζ». Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου του, αλλά και στην πιο δύσκολη σκηνή που αντιμετώπισε μέχρι τώρα στα γυρίσματα.

Από όσο γνωρίζουμε, ο Ορφέας δραπετεύει…

Κάνει άλλους πέντε φόνους στην συνέχεια και πλέον δεν σκοτώνει μόνο γυναίκες. Θα δείτε να σκοτώνει στην συνέχεια άλλους δυο άντρες που δεν μπορώ όμως να αποκαλύψω ποιοι είναι.

Η Ελένη θα βρεθεί στο στόχαστρο του Ορφέα;

Νομίζω θα είναι η πρώτη στην οποία θα επιτεθεί.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή σας;

Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν όταν έπρεπε να αντικρίσω τη μητέρα μου έπειτα από 19 χρόνια. Ο στυγνός δολοφόνος Ορφέας, όταν βλέπει την μάνα του είναι σαν να βλέπει μπροστά του μια αρκούδα που είναι έτοιμη να κατασπαράξει ένα παιδάκι 7 χρονών. Ε, λοιπόν έβαλα στο μυαλό μου ότι είμαι 7 χρονών. Και πίεσα τον εαυτό μου να κάνει πραγματικότητα την συγκεκριμένη σκηνή, ότι δηλαδή αυτή η γυναίκα σκότωσε τον πατέρα μου. Ήταν η πιο δύσκολη σκηνή μέχρι σήμερα, γιατί ήταν τέτοιο το συναίσθημα που δεν μπορούσα να ηρεμήσω για καμιά ώρα περίπου. Θυμάμαι μάλιστα ότι την ίδια στιγμή κλαίγανε ο σκηνοθέτης, ο βοηθός σκηνοθέτη και ο κάμεραμαν από αυτό που βγήκε προς τα έξω. Σημειωτέον, την γυναίκα που υποδύθηκε την μητέρα μου, επειδή επηρεάστηκα τόσο πολύ από τον ρόλο, δεν μπορούσα να την βλέπω καθόλου. Της ζήτησα συγγνώμη, της εξήγησα πως ένιωθα, προκειμένου να με καταλάβει.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για την τηλεόραση και όχι μόνο!