Τατιάνα Στεφανίδου: Στη Νέα Υόρκη με outfit της κόρης της, Λυδίας μάς θυμίζει την πρεμιέρα της

Τατιάνα Στεφανίδου

Πανέτοιμη είναι η Τατιάνα Στεφανίδου για το T Live στον Alpha.

Με το T Live επιστρέφει η Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να κρατήσει την ωραιότερη συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha. Λίγες ώρες πριν την μεγάλη της πρεμιέρα, ωστόσο, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους από το πρόσφατο ταξίδι στη Νέα Υόρκη.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στη Νέα Υόρκη προκειμένου να βοηθήσει στις προετοιμασίες της κόρης της, Λυδία Ευαγγελάτου που τη φετινή σεζόν ξεκινά τις σπουδές της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού όμως, όπως η ίδια αποκάλυψε στα social media, η βαλίτσα της χάθηκε για να φτάσει στα χέρια της… εννιά μέρες μετά όταν και θα επέστρεφε στην Ελλάδα.

Το βράδυ της Κυριακής, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να υπενθυμίσει στους τηλεθεατές το καθημερινό τους ραντεβού με την ενημερωτική εκπομπή στον Alpha ποζάροντας από τη Νέα Υόρκη με outfit… Λυδίας Ευαγγελάτου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)


«Τελευταία φωτό με outfit της Λυδίας από New York! (Το τζην εννοείται δικό μου. Τα δικά της ανεβαίνουν μέχρι το… γόνατο). Αύριο σας περιμένω στην πρεμιέρα τουT-live στον Alpha» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε τη δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.