Τατιάνα Στεφανίδου: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη της, Λυδία στην Αμερική

Τατιάνα Στεφανίδου

"Μου λείπεις ήδη" γράφει η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το πρόσφατο ταξίδι στην Αμερική και τις στιγμές με την αγαπημένη της κόρη μοιάζει να αναπόλησε η Τατιάνα Στεφανίδου το βράδυ της Κυριακής. Κι αυτό μιας και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του Alpha, Tlive προχώρησε σε μια τρυφερή δημοσίευση στα social media.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα όμορφο φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο και ποζάρει με χαμόγελο πλάι στην κόρη της, Λυδία Ευαγγελάτου που τον τελευταίο χρόνο ζει μόνιμα στην Αμερική για τις σπουδές της.

Πριν από λίγες ημέρες, άλλωστε, η παρουσιάστρια του Tlive την επισκέφθηκε για άλλη μια φορά και απήλαυσε στιγμές χαλάρωσης μαζί της. «Μου λείπεις ήδη» έγραψε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου στη λεζάντα με την οποία και φρόντισε να συνοδεύσει την εν λόγω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όσο για την τηλεοπτική της επιστροφή; Αυτή μετράει ακριβώς μια εβδομάδα καθώς το Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου επανέρχεται ανανεωμένο την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha.