Τάσος Σοφρωνίου: «Είναι αντιαισθητικό που η Σκορδά κι ο Λιάγκας πουλάνε το πότε το κάνουν στο κρεββάτι»

Διαβάστε όλα όσα είπε ο Τάσος Σοφρωνίου σε συνέντευξη του

Για την τηλεοπτική πραγματικότητα, τα «πρωϊνα», την συμμετοχή του στο «10 με 1 μαζί» αλλά και για τις … φούστες στους άντρες μίλησε ο σχεδιαστής- στιλίστας Τάσος Σοφρωνίου σε συνέντευξη που έδωσε στην Κατερίνα Σταυρίδου και το περιοδικό «Λοιπόν». Στο τέλος κατέθεσε και την άποψη του για το πώς θα έντυνε της κυρίες της TV.

Διαβάστε αποσπάσματα: 

– Πώς βλέπετε το τηλεοπτικό μας τοπίο; Πιστεύετε ότι έχουν ξεφύγει τα πράγματα το τελευταίο διάστημα;

«Έχουν ξεφύγει απόλυτα, γιατί δεν υπάρχει καμία πληροφορία, απλώς ένα αναμάσημα θεωρητικών γεγονότων που είναι ανούσια. Πόσο να ασχοληθείς πια με το “Dancing with the Stars”; Πόσο να ασχοληθείς με τη Φαίη Σκορδά; Τι το σπουδαίο κάνει; Παρουσιάζει ένα πρωινό με έναν άντρα, με τον οποίο γι’ αυτά που συζητάνε εγώ σαν τηλεθεατής ντρέπομαι. Δεν το λέω γιατί είμαι στο “10 με 1 μαζί”, γιατί κι εμείς κάναμε τα δικά μας φάουλ και τα αναγνωρίζω, όπως τα αναγνωρίζουν και τα παιδιά. Τα παιδιά όμως δεν έβγαλαν τα προσωπικά τους στη φόρα. Δεν μπορεί να φτάνουμε στο σημείο να ξέρουμε πότε το κάνουν η Σκορδά με τον Λιάγκα! Και μόνο η σκέψη αυτοί οι δύο στο κρεβάτι είναι αντιαισθητική. Το να μου το πουλάνε μέσα στη μούρη είναι αντιαισθητικό. Αν κάνανε ριάλιτι, δεν θα το σχολίαζα καθόλου. Δεν μπορείς όμως να μου βάζεις τη δικαιολογία της πρωινής εκπομπής. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τα παιδιά, ούτε τα γνωρίζω, αλλά αυτό που πρεσβεύουν στην τηλεόραση, αυτό που βγάζουν, είναι το τέλος της λογικής για μένα».

-Πώς περνάτε στο «10 με 1 μαζί»;

«Καλά, γιατί έχω ελευθερία κινήσεων, μπορώ να διαφωνήσω με τους παρουσιαστές. Δεν ξέρω πόσες φορές μου έχει συμβεί στη ζωή μου να δουλέψω με ανθρώπους που δέχονται τη διαφορετική μου γνώμη. Τις περισσότερες φορές θέλουν να με φιμώσουν, γιατί, όταν μιλάω, έχω επιχειρήματα και πονάει λίγο αυτό που θα πω».

– Πέρυσι ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος ήταν οι αγαπημένοι όλων. Φέτος άλλαξε αυτό…

«Είναι ένα τίμημα αυτό και το γνωρίζουν οι άνθρωποι που εκτίθενται στα φώτα της δημοσιότητας. Το ίδιο έγινε και με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία καλώς ή κακώς είναι η νέα Ρούλα Κορομηλά. Και την Κορομηλά με το που έγινε η πρώτη στραβή έπεσαν πάνω της να τη διαλύσουν».

——————————————————————————-

– Πώς βλέπετε τη φούστα στους άντρες; Αν δεν κάνω λάθος, έχετε φορέσει κι εσείς…

«Ναι, και έχω σχεδιάσει κιόλας και έχω πουλήσει πολλές μέσα από τη συλλογή μου. Πιο πολύ θα σοκαριζόμουν αν έβλεπα ένα αγόρι με φόρεμα. Βέβαια, υπάρχουν αντρικά φορέματα κι ένα από αυτά είναι η στολή που φοράνε οι τσολιάδες στη Βουλή. Είναι ένα φόρεμα μεσάτο κιόλας, σε γραμμή άλφα! Δεν με ενοχλεί καθόλου η φούστα. Ούτως ή άλλως, οι ενδυματολογικές τάσεις παγκοσμίως μπλέκουν πάρα πολύ το ανδρικό με το γυναικείο κι επειδή η μόδα έχει γίνει πολύ μίνιμαλ και γραμμική, μια φούστα σε απλή γραμμή δεν νομίζω ότι είναι θηλυκή. Αν ο Σισέ ή εγώ βάζαμε μια φούστα με βολάν, εκεί θα είχα πρόβλημα. Κάποτε ήταν ταμπού να φορέσει ένα αγόρι ροζ χρώμα ή στέκα στα μαλλιά, τώρα φοράνε όλοι».

– Πιστεύετε ότι ταιριάζει σε όλους τους άντρες η φούστα ή έχει να κάνει και με τον τρόπο που θα τη φορέσει κάποιος;

«Αν ένα παιδί που ακολουθεί τις τάσεις και δεν τις φτιάχνει φορέσει φούστα, θα είναι γελοίο. Αυτές οι τάσεις θέλουν άντρες που συνηθίζουν να φοράνε ρούχα τα οποία είναι λίγο έξω από το συνηθισμένο. Ο Σισέ, για παράδειγμα, είναι ένας άντρας με τόση τεστοστερόνη, που νομίζω ότι και με γυναικείο κιλοτάκι να βγει έχει ένα τουπέ, έναν τρόπο που περπατάει και μια σιγουριά σε αυτό που είναι, που εκμηδενίζει τα ρούχα».

-Τι θα τολμούσατε στις επώνυμες;

Βίκυ Καγιά: «Θα ήθελα να τη δω κοκκινομάλλα, λίγο πιο Αγγλίδα και όχι τόσο χαμογελαστή».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα ήθελα λίγο πιο natural make up».

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχει αυτό το ανδρόγυνο στυλ, το οποίο έχει πλάκα. Ενδυματολογικά –της το έχω πει κιόλας– θέλει πολλή δουλειά».

Ελένη Μενεγάκη: «Πρέπει να σταματήσει να είναι αυτό το γλυκανάλατο μπουμπουκάκι. Να φοράει χρώματα πιο γήινα, οι γραμμές των ρούχων της να είναι πιο σκληρές, τα μαλλιά της πιο ροκ, να γίνει πιο γυναίκα».

Τατιάνα Στεφανίδου: «Μου αρέσει πάρα πολύ η κορμοστασιά της, η σκληράδα της, δεν θα μπορούσα να την αλλάξω».

Έλλη Κοκκίνου: «Τα μαλλιά της μου αρέσουν πολύ. Ενδυματολογικά είναι όλα λίγα μπερδεμένα, μία έτσι, μία αλλιώς. Θεωρώ ότι είναι η στιγμή που πρέπει να κατέβουν τα μήκη, να κλείσουν τα ντεκολτέ και να παίζουν πιο πολύ οι λεπτομέρειες».

Ευγενία Μανωλίδου: «Θεά, πεθαίνω για την Ευγενία, τα κάνει όλα τέλεια. Τα μαλλιά της δεν μου αρέσουν, μου κάνουν κουπ του ’80. Έχει λίγο αυτό τον καθωσπρεπισμό και νομίζω ότι ήρθε η ώρα που πρέπει να το παίξει και λίγο γκόμενα».

Ρούλα Κορομηλά: «Κοστούμι, κοστούμι και κοστούμι και είναι μια χαρά. Δεν είναι για να κάνει τάσεις της μόδας αυτή τη στιγμή, αλλά για να έχει ένα συγκεκριμένο look».