Τάσος Παλαντζίδης: «Υπήρχε κίνδυνος όσο δεν αποφασίζαμε να κάνουμε παιδιά»

Τάσος Παλαντζίδης

"Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να διευρύνουμε την οικογένεια μας, το θέμα είχε λήξει πια" διευκρινίζει ο Τάσος Παλαντζίδης.

Ο Τάσος Παλαντζίδης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην προσωπική του ζωή ξεδιπλώνοντας τα μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου ύστερα από 36 χρόνια κοινής διαδρομής με τη σύζυγο του.

Ποιο είναι το μυστικό που με τη σύζυγο σας είστε τόσα χρόνια μαζί;

Είμαστε 36 χρόνια μαζί. Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει μυστικό, αλλά όταν βρεις έναν άνθρωπο που επικοινωνείς, απλώς γίνεται.

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές που ο γάμος σας δοκιμάστηκε;

Όχι, δεν είχα καθόλου τέτοιες σκέψεις. Είναι και θέμα χαρακτήρα. Από τη στιγμή που μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις παιδιά, για μένα τα παιδιά είναι πάνω από όλα. Το ίδιο και για τη γυναίκα μου. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπήρχε κίνδυνος – που ποτέ δεν φάνηκε – όσο δεν αποφασίζαμε να κάνουμε παιδιά. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να διευρύνουμε την οικογένεια μας, το θέμα είχε λήξει πια.

Τι συμβουλεύετε τα παιδιά σας;

Καταρχάς δεν συμβουλεύω τα παιδιά μου, παρά μόνο όταν μου ζητάνε να τα συμβουλεύσω. Νομίζω από μόνα τους εισπράττουν τις συμπεριφορές των γονιών τους και βγάζουν μόνα τους τα συμπεράσματα τους. Έχω την τύχη να είναι τα παιδιά μου οι καλύτεροι μου φίλοι που σημαίνει ότι συζητάνε ό,τι θέλουν, όποτε κι αν θέλουν αυτά.